Εάν η Μπαρτσελόνα αποκλειστεί από το Champions League ο Τσάβι θα φύγει κι αυτός είναι το φαβορί για να αναλάβει

Ο Τσάβι έχει τελειώσει από την Μπαρτσελόνα για το καλοκαίρι, αλλά υπάρχει πιθανότητα η αλλαγή στον πάγκο των Μπλαουγκράνα να γίνει νωρίτερα.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez reacts during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Girona at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Dec. 10, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στην ήττα της Μπαρτσελόνα από την Χιρόνα AP PHOTO/JOAN MONFORT

Βαθιά αγωνιστική κρίση στην Μπαρτσελόνα η οποία μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται. Ο στόχος για την επανάληψη της περσινής επιτυχίας έχει εξανεμιστεί και τα δείγματα γραφής, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δείχνουν ότι η ομάδα αυτή δεν έχει ούτε ευρωπαϊκό μέλλον.

Ο Τσάβι από νωρίς, κιόλας, ξεκαθάρισε ότι το καλοκαίρι το κλαμπ θα έχει άλλο προπονητή αφού ο ίδιος δεν θα συνεχίσει να κοουτσάρει ενώ η ψύχρανση στην σχέσεις του με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα είναι ξεκάθαρη. Υπάρχει, όμως, περίπτωση να δούμε την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των Μπλαουγκράνα νωρίτερα; Η απάντηση σύμφωνα με την AS είναι "ναι".

Εάν η Μπαρτσελόνα αποκλειστεί από την Νάπολι τις επόμενες εβδομάδες και μείνει εκτός Champions League, τότε ο Τσάβι θα χαιρετήσει. Είναι κάτι το οποίο θέλει και ο παλαίμαχος εμβληματικός μέσος. Το ρεπορτάζ του προαναφερθέντος Μέσου, πάντως, δεν σταματάει στο σενάριο της πρόωρης αποχώρησης του Τσάβι.

Δίνει και συνέχεια όσον αφορά στον διάδοχό του. Η Μπάρτσα, λοιπόν, φέρεται να θέλει να πορευτεί με υπηρεσιακό τεχνικό ο οποίος θα είναι -εφόσον συμβούν όλα όσα διαβάσετε- ο Ράφα Μάρκεζ. Ο Μεξικανός που αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα για επτά χρόνια είναι τώρα προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου και η AS δεν αποκλείει την αναβάθμισή του σε πρώτο.

Διαβάστε περισσότερα

Κάτι πάει λάθος στην Παρί: Έχασε με αστείο ποσό ταλέντα αξίας 477.000.000 ευρώ

Ρεάλ: Τρόμο προκαλεί η ενδεκάδα των Μαδριλένων με τις τρεις "βόμβες" ενεργοποιημένες

News 24/7

24MEDIA NETWORK