Ρεάλ: Τρόμο προκαλεί η ενδεκάδα των Μαδριλένων με τις τρεις "βόμβες" ενεργοποιημένες

Η ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης με τις τρεις μεταγραφές που φέρεται να θέλει να κάνει είναι λαμπερή, επικίνδυνη και πολλά υποσχόμενη.

Real Madrid's president Florentino Perez waves during the official announcement of his re-election as the club's new president at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, June 19, 2017.  Florentino Perez was re-elected president as he was the only official candidate. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε εύκολα την Χιρόνα, καλπάζει για τον τίτλο στην Ισπανία, ενώ είναι και εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Champions League. Παράλληλα, ο περισσότερος κόσμος ασχολείται και με τα μεταγραφικά των Μαδριλένων αν και ο Φλορεντίνο Πέρεθ ακολουθεί συντηρητική πολιτική τα ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως επίκειται "έκρηξη".

Ο Εμπαπέ μέχρι να γίνει ή να χαλάσει οριστικά η δουλειά στην Ρεάλ Μαδρίτης θα γράφεται συνεχώς...

Ωστόσο, δεν είναι μόνο Γάλλος σούπερ σταρ, καθώς η Ρεάλ φέρεται να ενδιαφέρεται ζεστά για τον Ντέιβις της Μπάγερν και τον κεντρικό αμυντικό Γιόρο της Λιλ.

Το Transfermarkt στο πλαίσιο όλων των φημών που διαβάσατε έφτιαξε πιθανή ενδεκάδα με τους τρεις προαναφερθέντες εντός αυτής. Ας δούμε πως διαμορφώνεται η κατάσταση σε διάταξη 4-3-3.

Ο Κουρτουά κάτω από τα γκολπόστ, Ντέιβις - Καρβαχάλ στο πλάι και οι Μιλιτάο - Γιόρο το δίδυμο των στόπερ. Στη μεσαία γραμμή οι Τσουαμενί - Καμαβινγκά και λίγο πιο μπροστά ο Μπέλιγχαμ. Στην επίθεση τώρα ο Εμπαπέ δεξιά, ο Βίνι αριστερά και ο Έντρικ στην κορυφή της επίθεσης.

Υπάρχει, όμως, και μία παραλλαγή με τον Εμπαπέ στην κορυφή και τον Ροντρίγκο δεξιά και τον Έντρικ, δηλαδή, εκτός βασικής 11άδας.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Έδωσε πάνω από 180 εκατομμύρια για επιθετικούς, όμως άλλος κάνει την δουλειά

Carletto Way, έτσι ανακοίνωσε ο Αντσελότι τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και έγινε viral

News 24/7

24MEDIA NETWORK