Έχει δρόμο, αλλά…

Δεν ήταν… σνομπ όπως στο Καυτανζόγλειο (Δόξα-Ολυμπιακός 0-0). Δεν ήταν με το μυαλό στο Τσάμπιονς Λιγκ που έρχονταν μεσοβδόμαδα (Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-2) ή… στο Τσάμπιονς Λιγκ που πέρασε (Αστέρας-Ολυμπιακός 2-0). Και σίγουρα δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο… ουρανοκατέβατος. Ο Διονύσης Δελλής σχολιάζει...

Έχει δρόμο, αλλά…

Το αποτυχημένο σχέδιο...

Παρά τα πολλά προβλήματα (τραυματισμοί) είχε κατά νου ένα σχέδιο για το πώς θα καταφέρει να περάσει από τα Πηγάδια. Σχέδιο που περνούσε από το να μην δεχθεί γκολ. Από τον έλεγχο του ρυθμού. Από την υπομονή για το ένα γκολ που θα έδινε το τρίποντο. Δεν ήταν καμία φοβερή πατέντα, αλλά μπορούσε να λειτουργήσει. Τελικά μια μακρινή πάσα, μια έμπνευση, ένα υποδειγματικό πλασέ του (πραγματικά ταλαντούχου) Παναγιώτη Βλαχοδήμου έφερε τα πάνω-κάτω.

Έχει δρόμο, αλλά…
INTIME SPORTS

Ο Κωνσταντινέας έκλεισε τα μάτια

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν γλίτωσαν την δεύτερη ήττα τους στο φετινό πρωτάθλημα (από τη στιγμή που και ο Κωνσταντινέας έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι υπέρ του Τοροσίδη στο φινάλε, που θα μπορούσε να είναι ο βαθμός της ισοπαλίας). Και μάλιστα δεν γλίτωσαν και τις… ίδιες παρενέργειες, με την πρώτη ήττα.

Ο Παναθηναϊκός νιώθει φαβορί

Διότι όπως τότε μετά την Τρίπολη, έτσι και τώρα μετά την Ξάνθη. Έως και στο +5 είναι ξανά ο Παναθηναϊκός. Και πηγαίνοντας πια προς την ολοκλήρωση των δύο τρίτων του δρόμου; Οι πράσινοι προφανώς αρχίζουν να νοιώθουν φαβορί. Να το πιστεύουν. Χωρίς να αποδίδουν κάτι το ιδιαίτερο. Έχουν καλύτερο πρόγραμμα. Και ένα ματς την εβδομάδα να διαχειριστούν.

Τρέχει μόνος του

Και ο Ολυμπιακός; Σε ένα πρωτάθλημα που εξ αρχής έμοιαζε να τρέχει μόνος του, το πάει για… δεύτερος. Και αν συνεχίζει να τον σοκάρει η ιδέα ότι μπορεί και να το χάσει, θα είναι δύσκολο να επανέλθει και στην διεκδίκηση του. Η οποία προφανώς δεν έχει ολοκληρωθεί. Εκτός αν κάποιος επιμένει ότι (έστω στην Ελλάδα) ένα πρωτάθλημα τελειώνει από την 18η αγωνιστική.

Θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει

Στην ουσία; Έχει πολύ δρόμο ακόμη. Και ο Ολυμπιακός λογικά θα έχει την ευκαιρία του να… επιστρέψει. Αρκεί να το διαχειριστεί σωστά. Με ψυχραιμία. Με καθαρό μυαλό. Με κατανόηση της κατάστασης, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί. Και βέβαια με νίκες. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για άλλες απώλειες. Τουλάχιστον όσο ο Παναθηναϊκός δεν χάνει βαθμό…

Διαβάστε ακόμη:

Αποδοκιμάστηκε η "ερυθρόλευκη" αποστολή στο "Ελ.Βενιζέλος"

Βαλβέρδε: "Περίεργο"

Θεοδωρίδης: "Θέλει να δώσει το πρωτάθλημα στους ανύπαρκτους"

Skoda Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK