"Εφιάλτες" έβλεπε ο Μπερνάρντο Σίλβα μετά το χαμένο πέναλτι, δικαιούται μία κακή μέρα ο πιστός στρατιώτης του Γκουαρντιόλα παρά τον αποκλεισμό

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι αποκάλυψε πως δεν έχει συνέλθει ακόμη από το σοκ του αγώνα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Manchester City's Bernardo Silva, centre, celebrates with his teammates after scoring his side's second goal during the FA Cup quarterfinal soccer match between Manchester City and Newcastle at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, March 16, 2024. (AP Photo/Dave Thompson, Pool)
(AP Photo/Dave Thompson, Pool) AP

Ο αποκλεισμός από την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πολύ πικρός. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της στην ισπανική ομάδα και φαινομενικά θα ερχόταν εν τέλει το πολύτιμο νικηφόρο τέρμα. Ωστόσο η στιβαρή ομαδική άμυνα των "Μαδριλένων" σε συνδυασμό με το βάρος της φανέλας δεν επέτρεψε στην πιο "περίτεχνη" δημιουργικά Σίτι να προκριθεί. Βέβαια, στην διαδικασία των πέναλτι είχε την ευκαιρία της, αλλά την σπατάλησε.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα παραδέχτηκε ότι πέρασε άγρυπνες νύχτες μετά το χαμένο πέναλτι. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επανήλθε από την απογοήτευση, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, και σκόραρε το νικητήριο γκολ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με την Τσέλσι στο Γουέμπλεϊ, ωστόσο ο δυσβάσταχτος αποκλεισμός τον επιβάρυνε προσωπικά.

Ο διεθνής Πορτογάλος μέσος αντιμετώπισε κριτική για την αποτελεσματικότητά του σε εκείνον τον αγώνα, γεγονός που χειροτέρεψε την ψυχολογία του.

"Ήταν μια απογοητευτική βραδιά για μένα", δήλωσε.

"Απογοητευτική εβδομάδα για μένα προσωπικά, για όλη την ομάδα, γιατί θέλαμε να κυνηγήσουμε μια ακόμη ιστορική σεζόν και μπορούμε ακόμα να το επιδιώξουμε, αλλά ήταν μεγάλη απογοήτευση να αποκλειστούμε από το Champions League. Το πρώτο βράδυ δεν κοιμήθηκα πολύ, το δεύτερο βράδυ κοιμάσαι λίγο καλύτερα, το τρίτο βράδυ κοιμάσαι σχεδόν όλη τη νύχτα. Είναι σαν οικογένεια, σαν αδέρφια, ο τρόπος που στηρίζουμε ο ένας τον άλλον όταν κάποιος αστοχεί. Τα παιδιά ήταν απίστευτα μαζί μου αυτή την εβδομάδα. Είμαστε ενωμένοι και το επιδιώκουμε".

Ο Σίλβα ξεκαθάρισε επίσης γιατί έστειλε την μπάλα κατευθείαν στον Λούνιν: "Γι' αυτό σκέφτηκα ότι το κέντρο ήταν καλό γιατί σε στιγμές πίεσης οι τερματοφύλακες, στο 99% των περιπτώσεων, κινούνται, αλλά αυτός επέλεξε να μην κινηθεί και fair play σε αυτόν, μπράβο του. Είναι αυτό που είναι".

Παρά την κριτική προς το πρόσωπό του, αποτελεί δίχως αμφιβολίας έναν από τους πιο συνεπείς και φιλότιμους ποδοσφαιριστές. Η ποιότητα του έχει συμβάλλει πολλές φορές στο λαμπρό παρελθόν της ομάδας και μία κακή στιγμή δεν μπορεί να αναιρέσει ή να υπονομεύσει απολύτως τίποτα. Συν τις άλλοις, η Σίτι δεν έχασε λόγω μίας κακής εκτέλεσης, αλλά κυρίως επειδή δεν κατάφερε να διασπάσει το μαδριλένικο μπλόκο του Αντσελότι...

Διαβάστε περισσότερα

Απίστευτο, ο Τσουαμενί έγινε "μίμος" του Ρόδρι και τρέχει ένα απίστευτο σερί για την Ρεάλ Μαδρίτης, τα μαγικά του Πέρεθ δεν τα αμφισβητεί κανείς

Άναψαν καπνογόνα σε τελικό Κυπέλλου, όμως κάηκαν τα πανό τους και ο αγώνας διεκόπη μετά τα "μαύρα σύννεφα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK