Έφυγε τρέχοντας από την Μαρσέιγ και η Βιγιαρεάλ σπεύει να τον κλείσει για προπονητή

Κοντά σε νέο προπονητή βρίσκεται η Βιγιαρεάλ καθώς όπως όλα δείχνουν θα κλείσει deal με τον Μαρθελίνο που έφυγε από την Μαρσέιγ στις αρχές της σεζόν.

Fans wait for the start of the Europa League final soccer match between Manchester United and Villarreal in Gdansk, Poland, Wednesday May 26, 2021. (Maja Hitij, Pool via AP)
Οι οπαδοί της Βιγιαρεάλ AP

Για νέο προπονητή πάει η Βιγιαρεάλ καθώς απέλυσε τον Πατσέτα και αντικαταστάτης του θα είναι ο Μαρθελίνο. Ο Ισπανός τεχνικός που έμεινε άνεργος έπειτα από την απόφασή του να φύγει από την Μαρσέιγ και τώρα είναι κοντά στην επιστροφή του στην Ισπανία.

Η συγκεκριμένη κίνηση έχει και ελληνικό ενδιαφέρον καθώς ο Μαρθελίνο θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό για δεύτερη φορά ως τεχνικός των κίτρινων αυτή τη φορά έπειτα από τις μονομαχίες και τον αποκλεισμό που είχε κόντρα στους πράσινους ως προπονητής της Μαρσέιγ.

Θυμίζουμε πως τελευταία φορά ο Μαρθελίνο είχε προπονήσει στην Ισπανία την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Επίσης, αυτή αναμένεται να είναι η δεύτερη θητεία του στην Βιγιαρεάλ. Την προηγούμενη ο έμπειρος προπονητής είχε κάτσει στον κίτρινο πάγκο από το 2013 έως το 2016 χωρίς να κατακτήσει κάποιον τίτλο.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Το "πανηγύρι" της παρέας του Εμπαπέ μόλις έμαθε για την κλήση του νέου σταρ της Γαλλίας

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα κυνηγά την αποκάλυψη της Premier League που ο Πεπ "άφησε" το 2019

Πρώην αστέρι της Μπαρτσελόνα αφήνει την Σαουδική Αραβία και "ψάχνεται" για Ευρώπη

News 24/7

24MEDIA NETWORK