Πρώην αστέρι της Μπαρτσελόνα αφήνει την Σαουδική Αραβία και "ψάχνεται" για Ευρώπη

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Κρίστιαν Τέγιο κάθως έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Αλ Φατέχ στο τέλος της σεζόν.

Barcelona's Cristian Tello, right,  celebrates after scoring against Levante during their la Copa del Rey soccer match at the Ciutat de Valencia stadium in Valencia, Spain, Wednesday Jan. 22, 2014. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Κρίστιαν Τέγιο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας αγωνίζεται για λογαριασμό της Αλ Φατέχ από τον Γενάρη του 2023 ο Κρίστιαν Τέγιο, 6 χρόνια μετά από την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα.

Το συμβόλαιο του 32χρονου Ισπανού εξτρέμ εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει και ήδη εξετάζει τις επιλογές που έχει στα χέρια του.

Ο Τέγιο τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει, μέχρι στιγμής, 6 γκολ και 1 ασίστ σε 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις βοηθώντας την ομάδα του να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Θυμίζουμε πως ο Τέγιο προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα έχοντας μάλιστα με τους μπλαουγκράνα συνολικά καταγράψει 86 συμμετοχές με 20 γκολ και 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκτός από την Μπάρτσα, ο παίκτης έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, και τις φανέλες των Πόρτο, Μπέτις και Φιορεντίνα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Μετά τον Έντρικ, πολιορκεί κι άλλον φορ από την Βραζιλία

Μπαρτσελόνα: Οι μπλαουγκράνα τον αγόρασαν για αντι-Μπούσκετς αλλά η πρώην ομάδα του τον θέλει πίσω

Μυθικός Σουάρες! Γυρίσε μόνος του ματς με χατ τρικ μέσα σε 19 λεπτά

News 24/7

24MEDIA NETWORK