Εγκατέλειψαν τον αγώνα αφότου δέχθηκαν τέρμα στο πρώτο λεπτό έχοντας κατεβάσει την Κ19, η αντίπαλη ομάδα έκανε χιούμορ

Το Σούπερ Καπ Τουρκίας κρίθηκε μόλις στο 1ο λεπτό, η αντίδραση της ομάδας που αναδείχθηκε νικήτρια.

FILE - Manchester United's Alejandro Garnacho, left, challenges for the ball with Galatasaray's Sacha Boey during the Champions League group A soccer match between Galatasaray and Manchester United in Istanbul, Turkey, Nov. 29, 2023. Bayern Munich says fullback Sacha Boey is out with a hamstring tear after he recovered from a similar injury. Bayern says Boey tore muscle tissue in his left hamstring in training Wednesday, March 20, 2024. (AP Photo/Francisco Seco, File)
(AP Photo/Francisco Seco, File) AP

Δυσάρεστες εικόνες στην Τουρκία σε έναν αγώνα που θα έπρεπε να είναι γιορτή του ποδοσφαίρου. Ο τελικός του Σούπερ Καπ δεν κρίθηκε στο γήπεδο και κανένας φίλαθλος δεν μπορεί να αισθάνεται ευχαριστημένος με την εξέλιξη αυτή.

Η Φενέρμπαχτσέ ήθελε να πάρει αναβολή αγώνας με την Γαλατασαράι προκειμένου να προετοιμαστεί καταλλήλως για την επικείμενη μάχη με τον Ολυμπιακό στο Conference League. Αυτό το αίτημα δεν έγινε δεκτό και η αντίδραση ήταν επί της ουσίας η μη διεξαγωγή τελικού. Η ομάδα κατέβασε την ομάδα της Κ19 και όχι την κανονική ενδεκάδα και με αυτή ξεκίνησε τον αγώνα.

Βέβαια δεν έμελλε να συνεχίσει για πολύ. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Μάουρο Ικάρντι σκόραρε και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. Μετά την επίτευξη του τέρματος και τους πανηγυρισμούς, η Φενέρ αποχώρησε από το γήπεδο και φυσικά το τρόπαιο πήγε στην αντίπαλη ομάδα.

Μετά την αποχώρηση, οι παίκτες της Γαλατασαράι πανηγύρισαν την κατάκτηση και στην συνέχεια αγωνίστηκε η βασική ομάδα με της ρεζέρβες σαν σε προπόνηση μπροστά σε κοινό.

Μετά τον αγώνα η τουρκική ομάδα ανέβασε μία κοινοποίηση στα social media προκειμένου να πικάρει την αντίπαλό της. Συγκεκριμένα η δημοσίευση περιείχε δύο συντομογραφίες η οποίες σήμαιναν: Καλό παιχνίδι, παίξατε ωραία...

Διαβάστε περισσότερα

H Γιουνάιτεντ ο "κρυπτονίτης" της Λίβερπουλ; Η ισοπαλία-ήττα που ίσως στοιχίσει τα πάντα

Η Σπόρτινγκ κρέμασε το καρτελάκι με την τιμή στον παίκτη που παρομοιάζουν με τον Ιωαννίδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK