H Γιουνάιτεντ ο "κρυπτονίτης" της Λίβερπουλ; Η ισοπαλία-ήττα που ίσως στοιχίσει τα πάντα

Οι Κόκκινοι Διάβολοι κατάφεραν να κλέψουν τον βαθμό παρά τα προβλήματα και την πίεση, άλλη μία φορά που μένει μετεξεταστέα η ομάδα του Κλοπ.

Liverpool's Mohamed Salah reacts after the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 7, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Λίβερπουλ κατάφερε να σώσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Γιουνάιτεντ χάρη στο πέναλτι του Μοχάμεντ Σαλάχ, ωστόσο δεν στάθηκαν ικανοί οι ποδοσφαιριστές του Κλοπ να τελειώσουν το ένα παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησαν.

Η Λίβερπουλ έχασε μια σίγουρη ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή της Premier League, αφού έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη μέτρια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ. Οι "κόκκινοι" κυριάρχησαν απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια προηγήθηκαν με τον Λουίς Ντίαζ, αλλά εν τέλει τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά τους .

Η Γιουνάιτεντ σόκαρε τους "Reds" με τα τέρματα των Φερνάντες και Μεϊνού, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απαντήσουν στο 84' με την εύστοχη εκτέλεση του Σαλάχ. Δεν κατάφεραν όμως να ολοκληρώσουν την προσπάθεια για την ανατροπή και έμειναν ανικανοποίητοι με το αποτέλεσμα.

Αυτή η ισοπαλία μπορεί να αποβεί μοιραία στην κούρσα προς τον τίτλο και αν πράγματι οι ομάδα από το Μέρσεϊσαϊντ δεν τα καταφέρει, θα οφέιλεται σε μεγάλο βαθμό στην Γιουνάιτεντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως την φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις οι "Κόκκινοι Διάβολοι" μετρούν δύο νίκες και μία ισοπαλία εντός έδρας απέναντι στην Λίβερπουλ. Παρόλο που η ομάδα του Μάντσεστερ έχει προβλήματα τραυματισμών και πολλά αγωνιστικά προβλήματα συνολικά, κατάφερε ως τώρα να φανεί ανταγωνιστική σε αυτά τα ντέρμπι. Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Κλοπ έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει την Άρσεναλ.

Σε ένα πρωτάθλημα τόσο ανταγωνιστικό όσο το φετινό, τέτοια λάθη τιμωρούνται εύκολα και δεν αποκλείεται να είναι στο τέλος η προσπάθεια της πεσμένης αγωνιστικά Γιουνάιτεντ που θα στερήσει το ιδανικό αντίο του Κλοπ από την αγαπημένη του ομάδα...

Διαβάστε περισσότερα

Η Σπόρτινγκ κρέμασε το καρτελάκι με την τιμή στον παίκτη που παρομοιάζουν με τον Ιωαννίδη

Η Ρεάλ έστειλε τους σκάουτ στην Αργεντινή, ζόρια για την Παρί και την Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK