Έκλεισε ο κύκλος του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα και το επιβεβαιώνει ο ίδιος, αισθάνεται αδικημένος με το αποτέλεσμα

Ο τεχνικός των Καταλανών ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά τις προθέσεις του την ώρα μάλιστα που ο θυμός ήταν στα ύψη.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez, right, and Barcelona's Raphinha salute supporters at the end of the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Paris Saint-Germain at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 16, 2024. (AP Photo/Joan Monfort)
(AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα από την Παρί Σεν Ζερμέν πόνεσε πολύ τον Τσάβι. Ο ίδιος ήθελε να τα δώσει όλα η ομάδα για το Champions League στις τελευταίες του μάχες από τον πάγκο της. Θεώρησε πως η δυναμική που είχε δημιουργηθεί υπέρ των "Μπλαουγκράνα" θα διαμόρφωναν τις κατάλληλες συνθήκες. Η ανακοίνωσή του πως θα παραιτηθεί στο τέλος της σεζόν φαινόταν πως βοήθησε την ομάδα η οποία έμοιαζε απελευθερωμένη και επομένως η ήττα επανάφερε το αρνητικό κλίμα.

Η Μπαρτσελόνα έχει μείνει ουσιαστικά εκτός στόχων και η χρονιά δεν μπορεί να σωθεί. Ο Τσάβι θα παραμείνει τυπικά μέχρι το τέλος της σεζόν ως προπονητής και αυτό, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν είναι το αντίο που είχε στο νου του ο Ισπανός. Η κόκκινη κάρτα του Αραούχο σαφώς και επηρέασε την έκβαση του αγώνα και για αυτό τον λόγο η απόφαση του διαιτητή εξόργισε τον Τσάβι.

Ο ίδιος μετά τον αγώνα δήλωσε

"Ο Λουίς Ενρίκε είπε ότι ακόμα και χωρίς την κόκκινη κάρτα η Παρί θα είχε κερδίσει ούτως ή άλλως και ελπίζει ότι θα είμαι προπονητής της Μπάρτσα για πολλά χρόνια, τι λες;".

"Λέω όχι και στα δύο"!

Ο αποχωρισμός πλέον μοιάζει αναπόφευκτος και ο Λαπόρτα με τους συνεργάτες του θα κληθούν να βρουν άμεσα τον εκλεκτό που θα επιχειρήσει να φέρει την Μπαρτσελόνα πίσω στην θέση που της επιτάσσει η ιστορία της.

Διαβάστε περισσότερα

Τα χρήματα που έχει κερδίσει ο Μέσι μέχρι τώρα στην Ίντερ Μαϊάμι, το ποσό αλλάζει δραματικά με έναν αστερίσκο

Λουίς Ενρίκε: Μπορεί να πλήγωσε την Μπαρτσελόνα, όμως την σεβάστηκε στο απόλυτο

News 24/7

24MEDIA NETWORK