Έκλεισε το deal: Αυτός είναι ο νέος ποδοσφαιρικός προορισμός του Τζούλιαν Νάγκελσμαν

Νέος προπονητής της εθνικής Γερμανίας πρέπει να θεωρείται ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Κρίστιαν Φαλκ.

Bayern's head coach Julian Nagelsmann listens to questions of journalists during a news conference in Munich, Germany, Tuesday, March 7, 2023 prior to the Champions League group round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain. Bayern will face PSG on Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Σε οριστική συμφωνία με τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν προκειμένου να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας φέρεται πως έχει έρθει η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γερμανίας σύμφωνα με τον Κρίστιαν Φαλκ.

Οι ιθύνοντες είχαν ξεχωρίσει εδώ και μέρες την περίπτωση του νεαρού προπονητή και αποφάσισαν να κλείσουν άμεσα το deal με στόχο το EURO2024 το οποίο και θα διεξαχθεί στην έδρα τους.

Θυμίζουμε πως από το deal δεν αναμένεται να λάβει κάποιο χρηματικό ποσό η Μπάγερν καθώς ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή πως η ρήτρα ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ ισχύει για όλες τις ομάδες πλην της εθνικής Γερμανίας.

Πάντως, οι Βαυαροί θα κερδίσουν από αλλού καθώς παρά τη λύση της συνεργασίας τους με τον Νάγκελσμαν, είχαν συμφωνήσει να τον πληρώνουν με ένα ποσό κοντά στα 9.000.000 ευρώ ετησίως, όσα δηλαδή προέβλεπε το συμβόλαιο που υπέγραψε το 2021.

Προς το παρόν δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι αναλυτικές λεπτομέρειες του deal αλλά τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως αυτό περιλαμβάνει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Χωρίς Τούχελ κόντρα στη Γιουνάιτεντ, ο λόγος

Βόμβα! Ο Λεβ ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους παρέα με τον... Οζίλ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ ζήτησε κορυφαίο εξτρέμ που πωλείται με 60 εκατ. για αντι - Σάντσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK