Έκπληξη στο Μάντσεστερ! Η Γιουνάιτεντ αφήνει ελεύθερο παίκτη με 317 συμμετοχές

Τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει ο Άντονι Μαρσιάλ και σύμφωνα με το Athletic οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν είναι διατεθειμένοι να ενεργοποιήσουν την ειδική πρόωρης ανανέωσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Έκπληξη στο Μάντσεστερ! Η Γιουνάιτεντ αφήνει ελεύθερο παίκτη με 317 συμμετοχές
Ο 'Αντονι Μαρσιάλ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει ο Άντονι Μαρσιάλ και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του το Athletic, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" έχουν πάρει μία ιδιαίτερα ανατρεπτική απόφαση αναφορικά με το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, η Γιούναιτεντ έχει αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει την ειδική ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης θα παραμείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πάντως, η αγγλική ομάδα αναμένεται να επιδιώξει την πώληση του Γάλλου παίκτη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αντί ενός μικρού αντιτίμου, χωρίς προς το παρόν να έχει εκδηλώσει κάποια ομάδα χειροπιαστό ενδιαφέρον για την αγορά του.

Θυμίζουμε πως τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Μαρσιάλ έχει πραγματοποιήσει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, τις περισσότερες κυρίως από τον πάγκο, ενώ έχει στο ενεργητικό του 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Ο 28χρονος άσος βρίσκεται στην Γιουνάιτεντ από το καλοκαίρι του 2015 με τους "Κόκκινους Διαβόλους" να βγάζουν από τα ταμεία τους για να τον κάνουν δικό της ένα ποσό κοντά στα 60.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Το αστέρι της Χιρόνα που εντυπωσιάζει, έχει ρήτρα 40 εκατ. αλλά η Ρεάλ μπορεί να πάρει με "ψίχουλα"

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ θέλει να ξεφορτωθεί τον Σάντσο και ζήτησε την ανταλλαγή του με άσο του Τσάβι

Η Χιρόνα χτυπάει το πρωτάθλημα με πρωταγωνιστή παίκτη με πρόσφατο πέρασμα από τα ελληνικά γήπεδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK