Το αστέρι της Χιρόνα που εντυπωσιάζει, έχει ρήτρα 40 εκατ. αλλά η Ρεάλ μπορεί να πάρει με "ψίχουλα"

Με μόλις 8.000.000 ευρώ μπορεί να κάνει δικό της τον άσο της Χιρόνα, Μιγκέλ Γκουτιέρεζ η Ρεάλ Μαδρίτης την ώρα που οι υπόλοιποι μνηστήρες πρέπει να βγάλουν από τα ταμεία τους 40.000.000 ευρώ.

Το αστέρι της Χιρόνα που εντυπωσιάζει, έχει ρήτρα 40 εκατ. αλλά η Ρεάλ μπορεί να πάρει με "ψίχουλα"
Ο Μιγκέλ Γκουτιέρεζ στην αναμέτρηση της Χιρόνα με την Μπαρτσελόνα AP

Την ευχάριστη έκπληξη έχει κάνει η Χιρόνα τη φετινή σεζόν καθώς μετά από τη συμπλήρωση των 16 πρώτων αγωνιστικών της LaLiga βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μάλιστα και την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης.

Η Χιρόνα έχει ενθουσιάσει με την παρουσία της έχοντας στο ρόστερ της τόσο έμπειρους παίκτες όσο και νεαρούς οι οποίοι έχουν καταφέρει ήδη να εκτοξεύσουν τη χρηματιστηριακή τους αξία.

Ένας απ΄αυτούς είναι και ο Μιγκέλ Γκουτιέρεζ, ο οποίος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος στο αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας, με τη Χιρόνα να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι του 2022 από την Ρεάλ αντί μόλις 4.000.000 ευρώ.

Ο 22χρονος ταλαντούχος αριστερός μπακ αποτελεί περίπτωση ανάλογη με εκείνη του Τακεφούσα Κούμπο καθώς η Ρεάλ μπορεί να τον κάνει και πάλι δικό της με "ψίχουλα" την ώρα που οποιαδήποτε άλλη ομάδα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη προκειμένου να αποσπάσει τη θετική απάντηση της Χιρόνα.

Συγκεκριμένα, στο συμβόλαιο του παίκτη,το οποίο και έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027, υπάρχει ρήτρα αποχώρησής του ύψους 40.000.000 ευρώ για όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες αλλά η Ρεάλ 'εχει τη δυνατότητα να τον αγοράσει και πάλι αντί μόλις 8.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Relevo, Ματέο Μορέτο, την περίπτωση του ποδοσφαιριστή φέρεται πως έχουν στα ραντάρ τους τόσο η Άρσεναλ όσο και η Μπάγερν Μονάχου.

Σε περίπτωση που η Ρεάλ δεν ενεργοποιήσει τη ρήτρα που υπάρχει στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και αφήσει τον παίκτη στη Χιρόνα θα λάβει, αν αυτός πωληθεί στο άμεσο μέλλον, το 50% του ποσού καθώς κατέχει το ανάλογο ποσό των δικαιωμάτων του.

Προς το παρόν, οι Μαδριλένοι, αν και ψάχνονται για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς τους, έχουν άλλες προτεραιότητες με πρώτη εξ αυτών να είναι η απόκτηση του Αλφόνσο Ντέιβις από την Μπάγερν Μονάχου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Τότεναμ πλήρωσε χρυσάφι για να τον φέρει κι αυτός "εμφανίστηκε" ένα χρόνο μετά και τερμάτισε τρελό σερί

Η Χιρόνα χτυπάει το πρωτάθλημα με πρωταγωνιστή παίκτη με πρόσφατο πέρασμα από τα ελληνικά γήπεδα

Η Σοσιεδάδ έχει απογειωθεί και βάζει τις βάσεις για πέντε μεγάλες πωλήσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK