Εμπαπέ: Απάντησε για τα πυγμαχικά " trash talking" με τον Μέσι

Το σεβασμό του προς τον Μέσι εξέφρασε ο Εμπαπέ, λέγοντας μάλιστα πως δε θέλει να σπαταλήσει χρόνο για τους περιβόητους πανηγυρισμούς.

France's Kylian Mbappe in action during the World Cup round of 16 soccer match between France and Poland, at the Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Sunday, Dec. 4, 2022. (AP Photo/Moises Castillo)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στο Μουντιάλ 2022 (AP PHOTO/MOISES CASTILLO)

Σε χρόνο ρεκόρ επέστρεψε ο Κιλιάν Εμπαπέ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Παρί Σεν Ζερμέν μετά από το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στις πρώτες του δηλώσεις για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τη σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι.

Θυμίζουμε, ότι κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού και μετά από κάθε γκολ, ο ένας πανηγύριζε μπροστά στον άλλον με τον ίδιο τρόπο με το κοινό να περιμένει με ανυπομονησία τη συνύπαρξη τους στη Παρί από τη νέα χρονιά.

Ο Γάλλος σταρ πάντως έδειξε για άλλη μία φορά τον σεβασμό του προς το πρόσωπο του Μέσι λέγοντας ''...μίλησα με τον Μέσι μετά από τον τελικό και του έδωσε συγχαρητήρια. Ήταν ένας στόχος ζωής γι' αυτόν η κατάκτηση του τροπάιου, και για μένα αλλά εγώ απέτυχα. Πρέπει να είσα πάνατ δίκαιος παίκτης και δε σκοπεύω να σπαταλήσω ενέργεια σε κάποιους πανηγυρισμούς..."

Διαβάστε Περισσότερα

Άρχισε να γίνει "νέος Μέσι", τώρα δεν χωράει ούτε στην Ιαπωνία

Πορτογαλία: Ναυαγεί του Μουρίνιο, άλλο το μεγάλο φαβορί

Οι Ιάπωνες τίμησαν τον κώδικα των Σαμουράι με τον κόουτς Μοριγιάσου

News 24/7

24MEDIA NETWORK