Εμπαπέ: Γυρνάει στο Παρίσι δανεικός που δεν θέλει να βλέπει

Στην Παρί αναμένεται να επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Λεάνδρο Παρέδες, με τον οποίο ο Κιλιάν Εμπαπέ μόνο καλές σχέσεις δεν έχει εξαιτίας συμπεριφορών του Αργεντίνου.

PSG's Kylian Mbappe rubs his cheek after falling on the side of his face during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, March 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ έγινε ξανά πρωταγωνιστής σε σενάριο για την Ρεάλ Μαδρίτης AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Πολλές αλλαγές αναμένεται να γίνουν στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς δεν είναι λίγα τα συμβόλαια που λήγουν ενώ θα γυρίσουν και αρκετοί παίκτες που αγωνίζονται ως δανεικοί, με αποκορύφωμα τον Μάουρο Ικάρντι ο οποίος... αναστήθηκε.

Ένας από τους παίκες που θα γυρίσουν είναι και ο Λεάνδρο Παρέδες, ο οποίος τη φετινή περίοδο αγωνίζεται ως δανεικός στη Γιουβέντους αλλά έχει ξεκαθαριστέι και πως δεν αναμένεται να γίνει πρόταση για την αγορά του.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το FootMercato, ο Παρέδες μόνο ευπρόσδεκτος δεν είναι στην Παρί, με τον νέο αρχηγό της ομάδας Κιλιάν Εμπαπέ να μην τον εκτιμά ιδιαίτερα.

Ο λόγος είναι κάποιες συμπεριφορές του ποδοσφαιριστή στα αποδυτήρια της ομάδας αλλά και η στάση του στον αγώνα του Champions League ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Παρί όταν και είχε μία έντονη λογομαχία με τον Σέρχιο Ράμος.

Την άποψη του Εμπαπέ συμμερίζεται μεγάλη μερίδα των αποδυτηρίων της Παρί οπότε μόνο απίθανο δεν είναι ο παίκτης να αποχώρησει άμεσα για κάποιον άλλον προορισμό.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Βάζει πωλητήριο στον Κέπα και πάει για τον γκολκίπερ με τα "άσχημα" βολέ

Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει τεράστια πρόταση για Νεϊμάρ, υπό έναν όρο

Γιουνάιτεντ: Ο Ντε Χέα έκανε σκονάκι σε επικό μέρος στα πέναλτι με την Μπράιτον

News 24/7

24MEDIA NETWORK