Τσέλσι: Βάζει πωλητήριο στον Κέπα και πάει για τον γκολκίπερ με τα "άσχημα" βολέ

Τον Αντρέ Ονάνα θέλει να φέρει στο Λονδίνο ο Τοντ Μπέλι, βάζοντας ταυτόχρονα πωλητήριο στον Κέπα.

Chelsea's goalkeeper Kepa Arrizabalaga warms up prior to the start of the English Premier League soccer match between Chelsea and Aston Villa at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, April 1, 2023. (AP Photo/David Cliff)
Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι, Κέπα AP

Ένα από τα πρόσωπα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έλαβε χώρα στο Κατάρ ήταν ο Αντρέ Ονανά εξαιτίας του επεισοδίου που σημειώθηκε με τον Ομοσπονδιακό προπονητή του Καμερούν.

Ο παίκτης αποχώρησε από τη διοργάνωση και ανακοίνωσε την απόσυρση του από την χώρα, με την κυβέρνηση να ζητά την επιστροφή του, και γύρισε στην Ίντερ, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η GazzettadelloSport τον 26χρονο γκολκίπερ εξετάζει σοβαρά η Τσέλσι και αναμένεται να κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι μπλε σχεδιάζουν να βάλουν πωλητήριο στον Κέπα, ο οποίος τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει πραγματοποιήσει κάποιες καλές εμφανίσεις με την ομάδα και θεωρείται πως μπορεί να πωληθεί με ένα ποσό κοντά στα 50.000.000 ευρώ

Ο Ονανά έγινε κάτοικος Μιλάνου το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος από τον Άγιαξ ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Έρχεται νέο αφεντικό στο Άνφιλντ με τις ευλογίες του Κλοπ

Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει τεράστια πρόταση για Νεϊμάρ, υπό έναν όρο

Ρονάλντο: Πήγε να κάνει ντρίμπλα, σκόνταψε και... τραυματίστηκε

News 24/7

24MEDIA NETWORK