Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει τεράστια πρόταση για Νεϊμάρ, υπό έναν όρο

Τον Νεϊμάρ θέλει να φέρει στο Μάντσεστερ ο Σεϊχης του Κατάρ Χαμάντ Αλ Θανί σε περίπτωση που αποκτήσει την ομάδα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το FootMercato.

Brazil's Neymar gestures after the World Cup group G soccer match between Cameroon and Brazil, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Friday, Dec. 2, 2022. (AP Photo/Moises Castillo)
Ο Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2022 (AP PHOTO/MOISES CASTILLO)

Μία βόμβα μεγατόνων "πέταξε" σε δημοσίευμα του το FootMercato και αφορά το μέλλον του νυν άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Γαλλικό μέσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σε περίπτωση που την ιδιοκτησία της ομάδας αναλάβει ο Σεϊχης Χαμάντ Αλ Θανί.

Ο υποψήφιος αγοραστής των "Κόκκινων Διαβόλων" έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται να είναι το πρώτο ηχηρό όνομα που θα φέρει στο Μάντσεστερ σε περίπτωση που αναλάβει τα ηνία της ομάδας, όντας διατεθειμένος να καλύψει τις απαιτήσεις και της Παρί αλλά και του Βραζιλιάνου.

Πάντως, ο Νεϊμάρ έχει ξεκαθαρίσει πως στόχος του είναι να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν παρά τις τάσεις φυγής που φέρεται να είχε λίγο πριν από τον σοβαρό τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Πέρα από το οικονομικό κομμάτι, ισχύρο εμπόδιο την περίπτωση αγοράς του ποδοσφαιριστή δεν αποκλείεται να αποτελέσει και το ζήτημα του Βραζιλιάνου με τον αστράγαλο του, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Νέι δεν θα καταφέρει να βρει τον καλό του εαυτό.

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Πεπ για το κέντρο της άμυνας

Τσέλσι: Έκλεισε ο νέος κόουτς, τι ισχύει με το συμβόλαιο του

Ρονάλντο: Πήγε να κάνει ντρίμπλα, σκόνταψε και... τραυματίστηκε

News 24/7

24MEDIA NETWORK