Εμπαπέ: Η απόφαση του το 2024 "επηρεάζει" και πρωτοκλασάτο συμπαίκτη του

Την αποχώρησή του από την Παρί εξετάζει ο Ακράφ Χακίμι, με την MundoDeportivo να συνδέει το μέλλον του μ' αυτό του Κιλιάν Εμπαπέ.

PSG's Kylian Mbappe, foreground, and PSG's Achraf Hakimi attend a training session in Munich, Germany, Tuesday, March 7, 2023 prior to the Champions League group round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain. Bayern will face PSG on Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ μαζί με τον Ακράφ Χακίμι AP

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και την ερχόμενη αγωνιστική πέριοδο, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος σταρ έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Νασέρ Αλ Κελαϊφί μέχρι το 2025 αλλά υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιό του που αναφέρει πως μπορεί να μείνει ελεύθερος το 2024 αν το θελήσει.

Η Ρεάλ παρακολουθεί διαρκώς την περίπτωση του Γάλλου και είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του, με την MundoDeportivo να αποκαλύπτει πως το μέλλον του Εμπαπέ θα επηρεάσει και πρωτοκλασάτο συμπαίκτη του.

Ο λόγος για τον Ακράφ Χακίμι, με τον οποίο ο Εμπαπέ διατηρεί φιλικές σχέσεις και έχει συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι τοιυ 2026.

Ο Χακίμι έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό στους ιθύνοντες της Παρί του ότι δεν περνάει καλά στο Παρίσι, με το ταξίδι στο Μιλάνο για να πανηγυρίσει το τρόπαιο με την πρώην ομάδα του, Ίντερ να επιβεβαιώνει το κακό κλίμα που επικρατεί.

Το συμβόλαιο του με τους Γάλλους λήγει το καλοκαίρι του 2026 αλλά,σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, η Παρί είναι θετική στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στα 70.000.000 ευρώ.

Εμπαπέ και Χακίμι, όπως αναφέρει πάντα η MundoDeportivo, έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να μετακομίσουν μαζί στη Μαδρίτη το 2024 και όλα μοιάζουν ανοιχτά.

Θυμίζουμε πως ο Χακίμι προέρχεται από τις ακαδημίες των Μαδριλένων, οι οποίοι τον παραχώρησαν στην Ίντερ το καλοκαίρι του 2020 αντί 43.000.000 ευρώ,με τη Ρεάλ να βρίσκεται εδώ και καιρό στην αναζήτηση του διαδόχου του Ντάνι Καρβαχάλ.

Διαβάστε Περισσότερα

Κέιν: Έχει δύο σενάρια στο μυαλό του τα οποία οδηγούν στον ίδιο... προορισμό

Νεϊμάρ: Ο πατέρας του "δίνει" ομάδα στον Κελαϊφί και ευνοέι την μεταγραφή σε ομάδα της Premier League

Μέσι: Πάει Βαρκελώνη μέσω... Μαϊάμι

News 24/7

24MEDIA NETWORK