Κέιν: Έχει δύο σενάρια στο μυαλό του τα οποία οδηγούν στον ίδιο... προορισμό

Μόνο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στο μυαλό του ο Χάρι Κέιν, καθώς έχει στο μυαλό του δύο σενάρια που τον οδηγούν στην ομάδα του Τεν Χαχ.

Tottenham's Harry Kane is in action during the English Premier League soccer match between Everton and Tottenham Hotspur at the Goodison Park stadium in Liverpool, England, Monday, April 3, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ AP

Συμβόλαιο μέχρι το 2024 έχει με την Τότεναμ ο Χάρι Κέιν, έχοντας πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να μην το ανανεώσει.

Ο Άγγλος επιθετικός βρίσκεται εδώ και μία 10ετία στην ομάδα φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού και θεωρεί πως ο κύκλος του στον σύλλογο έχει κλείσει.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η SUN, ο Κέιν έχει στο μυαλό του δύο σενάρια. Το πρώτο είναι να πείσει την Τότεναμ να δεχτεί την προσφορά της Γιουνάιτεντ και να πωληθεί και το δεύτερο είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την ομάδα και να πάει στο Μάντσεστερ ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024.

Καμία άλλη επιλογή δεν φέρεται να "ψήνει" ιδιαίτερα τον ποδοσφαιριστή, παρά το έντονο ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου αλλά και το "τσεκάρισμα" από τον Κάρλο Αντσελότι.

Θυμίζουμε πως τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Κέιν έχει πραγματοποιήσει μία από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του με τη φανέλα της Τότεναμ στην Premier League, με 30 γκολ και 3 ασίστ, επίδοση που, εν πολλοίς, επισκιάστηκε από το ρεκόρ του Έρλινγκ Χάλαντ.

Διαβάστε Περισσότερα

Έμερι: Διώχνει παικταρά με 261 συμμετοχές στη Γιουνάιτεντ

Νεϊμάρ: Ο πατέρας του "δίνει" ομάδα στον Κελαϊφί και ευνοέι την μεταγραφή σε ομάδα της Premier League

Τσέλσι: Η "αδράνεια" των μπλε στέλνει Σαουδική Αραβία τον ηγέτη του κέντρου της

News 24/7

24MEDIA NETWORK