Εμπαπέ: Η Παρί έκανε στροφή 180 μοιρών και περιμένει την τελική κίνηση του Γάλλου

Καμία πρόταση ανανέωσης δεν αναμένεται να καταθέσει η Παρί Σεν Ζερμέν στον Κιλιάν Εμπαπέ σύμφωνα με δημοσίευμα της Diario AS, με την ελπίδα πως ο Γάλλος δεν θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποχώρησης που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Εμπαπέ: Η Παρί έκανε στροφή 180 μοιρών και περιμένει την τελική κίνηση του Γάλλου
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν AP

Δεν έχει τέλος το σίριαλ που αφορά το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ, ειδικά μετά από την επίσημη τοποθέτηση της Ρεάλ πως δεν ασχολείται με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή.

Οι Μαδριλένοι προφανώς και συνεχίζουν να έχουν στα ραντάρ τους την περίπτωση Εμπαπέ αλλά περιμένουν από τον ίδιο να κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του αναφορικά με το ποιοι είναι οι στόχοι του για το μέλλον.

Από την πλευρά της η Παρί, σύμφωνα με δημοσίευμα της AS, παρά το γεγονός πως αρχικά εξέτασε το ενδεχόμενο να καταθέσει νέα πρόταση ανανέωσης στον Γάλλο, τελικά άλλαξε γνώμη και περιμένει να δει αν τελικά θα κάνει χρήση της ρήτρας αποχώρησης ή όχι.

Το συμβόλαιο του Εμπαπέ με την ομάδα του Νασέρ Αλ Κελαϊφί εκπνέει το καλοκαίρι του 2025, με τον Καταριανό να ελπίζει πως ο 24χρονος σταρ θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και δεν θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα ελευθερίας που υπάρχει στη μεταξύ τους συμφωνία και του δίνει τη δυνατότητα να αποχωρήσει για όποια ομάδα θέλει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Δεν έχουν τέλος οι τραυματισμοί στους Μαδριλένους, μετά τον Μπέλιγχαμ επιστρέφει εσπευσμένα και αστέρι της Γαλλίας

Τίμο Βέρνερ: Η Λειψία τον πούλησε στην Τσέλσι μετά τον πήρε πίσω και τώρα του κάνει απανωτά "χουνέρια"

Σε μπελάδες ο Νεϊμάρ: Οικιακή βοηθός του ζητά αποζημίωση μαμούθ επειδή την είχε "αδήλωτη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK