Εμπαπέ: Μαζί με το ρεκόρ έβαλε τέλος σε όλα τα σενάρια

Τα 201 γκολ έφτασε ο Κιλιάν Εμπάπε ξεπερνώντας τον Έντισον Καβάνι και μετά από το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για το μέλλον του στην Παρί ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του.

PSG's Kylian Mbappe holds a trophy and celebrates after the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nantes at the Parc des Princes in Paris, Saturday, March 4, 2023. Mbappe became Paris Saint-Germain's all-time top scorer with his 201st goal. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ βραβεύτηκε AP

Ιστορία έγραψε ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ναντ για το Γαλλικό πρωτάθλημα καθώς έφτασε τα 201, ξεπερνώντας τον Έντισον Καβάνι και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης ο Γάλλος σταρ ρωτήθηκε για το ρεκόρ που κατέρριψε μόλις στα 24 του αλλά και για το μέλλον του στην ομάδα, βάζοντας τέλος σε όλα τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

"...Είμαι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Είμαι πολύ χαρούμενος και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο από το να απολαμβάνω τη ζωή μου στην Παρί..."

Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος σταρ έχει το δικαίωμα να κάνει χρήση ειδικού όρου ο οποίος αναφέρει ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024 για να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Νιούκαστλ: Οι Σαουδάραβες έκαναν κίνηση - ματ για να προλάβουν τα μεγαθήρια

Τσέλσι: "Πάγωσαν" οι συζητήσεις με το "παιδί" της, ο Στέρλινγκ ξεκαθάρισε τις προθέσεις του

Νιούκαστλ: Οι Σαουδάραβες έκαναν κίνηση - ματ για να προλάβουν τα μεγαθήρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK