Τσέλσι: "Πάγωσαν" οι συζητήσεις με το "παιδί" της, ο Στέρλινγκ ξεκαθάρισε τις προθέσεις του

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Τσέλσι εξέφρασε ο Ραχίμ Στέρλινγκ παρά τα σενάρια που θέλουν την Άρσεναλ να κινείται γαι την απόκτησή του. Έχουν παγώσει οι συζητήσεις με τον Μάουντ, τον οποίο γλυκοκοιτάζει η Λίβερπουλ.

Chelsea's Raheem Sterling grimaces during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2023.(AP Photo/Ian Walton)
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ σε αναμέτρηση της Τσέλσι AP

Σε κρίση βρίσκεται η ομάδα της Τσέλσι τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της ομάδας, Γκράχαμ Πότερ να έχει προς τον παρόν τη στήριξη της διοίκησης της ομάδας παρά τα σενάρια που θέλουν τον ιδιοκτήτη, Τοντ Μπέλι να συζητάει με πιθανούς διαδόχους του.

Πέρα από τό θέμα του προπονητή, πολλές είναι οι φήμες για ποδοσφαιριστές της ομάδας που είναι πιθανό να αποχωρήσουν εξαιτίας της "απληστίας" της Τσέλσι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Πρόσφατο δημοσίευμα, ήθελε τον Μέισον Μάουντ να είναι δυσαρεστημένος από την πρόταση ανανέωσης που του έκαναν οι Μπλε και να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την αποχώρηση, με την Λίβερπουλ να τσεκάρει την περίπτωση του, ενώ κάποια σενάρια θέλουν εκτός ομάδας και τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Στέρλινγκ θέλει να παραμείνει στη Τσέλσι παρά το ενδιαφέρον της Άρσεναλ, ενώ οι συζητήσεις με τον Μάουντ βρίσκονται στον πάγο με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά.

Πάντως, ο Ενγκολό Καντέ, παρά τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, αναμένεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα μέχρι το 2027.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Ρίχνει τις απαιτήσεις της για να δώσει αστέρι της στην Μπάρτσα

Φιρμίνο: Μετά την ανακοίνωσή του έδωσε "τρελή" οδηγία στον ατζέντη του

Ρονάλντο: Παιδάκι του είπε ότι ο Μέσι είναι καλύτερος και ξέσπασε

News 24/7

24MEDIA NETWORK