Νιούκαστλ: Οι Σαουδάραβες έκαναν κίνηση - ματ για να προλάβουν τα μεγαθήρια

Την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Νικ Πόουπ με αυξημένες αποδοχές έχουν αποφασίσει οι ιθύνοντες της Νιούκαστλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail.

Saudi Arabia's Crown Prince Mohammed bin Salman arrives to attend the APEC Leader's Informal Dialogue with Guests as part of the APEC summit in Bangkok, Thailand, Friday, Nov. 18, 2022. (Rungroj Yongrit/Pool Photo via AP)
Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας (RUNGROJ YONGRIT/POOL PHOTO VIA AP)

Την ευχάριστη έκπληξη στη φετινή Premier League έχει κάνει η ομάδα της Νιούκαστλ καθώς βρίσκεται στη μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης χρονιάς.

Οι ιδιοκτήτες της ομάδας πέρα από το γεγονός πως θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα με νέους ποδοσφαιριστές, επιθυμούν να ανταμείψουν το ήδη υπάρχον ρόστερ με κάποιες γενναίες αυξήσεις.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η DailyMail, οι "Καρακάξες" είναι έτοιμες να εκτοξεύσουν τις αποδοχές του, κατά πολλούς καλύτερου τερματοφύλακα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, Νικ Πόουπ.

Ο Πόουπ αποκτήθηκε από τη Νιούκαστλ το ερχόμενο καλοκαίρι αντί 11.500.000 ευρώ από την Μπέρνλι και του έχει γίνει πρόταση για μισθό που θα φτάνει τις 100.000 ευρώ την εβδομάδα.

Το υπάρχον συμβόλαιο του 30χρονου Άγγλου με την ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2026 και δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα υπάρξει κάποια προσαρμογή και σ'αυτό.

Θυμίζουμε, ότι ο Πόουπ είχε έρθει πρόσφατα στο προσκήνιο καθώς δεν αγωνίστηκε στον τελικό του Carabao Cup με τη θέση του να παίρνει ο "άφαντος" για μία διετία από τους αγωνιστικούς χώρους, Λορίς Κάριους.

Διαβάστε Περισσότερα

Σουάρες: Αποκάλυψε τι έκανε με τον Μέσι το 2017 για να μην χαλάσει το περίφημο "MSN"

Τσέλσι: "Πάγωσαν" οι συζητήσεις με το "παιδί" της, ο Στέρλινγκ ξεκαθάρισε τις προθέσεις του

Σίτι: Ρίχνει τις απαιτήσεις της για να δώσει αστέρι της στην Μπάρτσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK