Εμπαπέ στην Ρεαλ; Ο Βίνι ίσως μας κλείνει το μάτι

Ένα μεταγραφικό σίριαλ που έχει τραβήξει σε μάκρος, όσο κανένα άλλο, ενδέχεται να έχει αίσια κατάληξη.

Real Madrid's Vinicius Junior celebrates after scoring at Barcelona during the Spanish Super Cup final soccer match between Real Madrid and Barcelona at Al Awwal Park Stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Sunday, Jan. 14, 2024. (AP Photo)
Real Madrid's Vinicius Junior celebrates after scoring at Barcelona during the Spanish Super Cup final soccer match between Real Madrid and Barcelona at Al Awwal Park Stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Sunday, Jan. 14, 2024. (AP Photo) AP

Το ερωτικό τρίγωνο Ρεαλ-Εμπαπέ-Παρί μας είχε κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον για πολλές σεζόν μόνο που, σαν πολλές σειρές του Χόλιγουντ, εξακολουθούσε να «παίζεται» στα μεταγραφικά και όχι μόνο «παράθυρα» μετριάζοντας τον ενθουσιασμό και εν τέλει φαινόταν πως ίσως πάει για άδοξο φινάλε.

Ένα τέτοιο σενάριο όμως τελικά δείχνει να απομακρύνεται, μετά την έντονη δραστηριότητα που υπάρχει στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, άφησε τον υπαινιγμό ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα αφήσει την Παρί Σεν Ζερμέν και θα ενταχθεί στους «Λος Μπλάνκος» το καλοκαίρι. Για την ακρίβεια, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, έκανε "like" σε ανάρτηση στο Instagram που ανακοίνωνε την επικείμενη άφιξη του Εμπαπέ στο Μπερναμπέου.

Την ίδια ώρα, πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γάλλος θα ενταχθεί στην ομάδα της La Liga μόλις λήξει το συμβόλαιό του με την PSG στο τέλος της σεζόν. Μάλιστα, ο 25χρονος επιθετικός αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του να ενταχθεί στη Μαδρίτη την επόμενη εβδομάδα. Επιπλέον, δεν έχει ενημερώσει ακόμα ούτε την PSG ούτε τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόφασή του, αλλά αισθάνεται ότι είναι η κατάλληλη στιγμή στην καριέρα του για να κάνει μια κίνηση που πάντα ονειρευόταν.

Ο 25χρονος, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα χρειαστεί να υπομείνει σημαντική μείωση μισθών για να ενταχθεί στον ισπανικό σύλλογο, αφού οι πρωταθλητές της Ligue 1 του προσέφεραν αύξηση αποδοχών.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τον Οκτώβριο ο Βραζιλιάνος επιθετικός παραδέχθηκε ότι θέλει να παίξει μαζί με τον Γάλλο στο Μπερναμπέου, λέγοντας: "Όλοι εδώ θέλουν να παίξουν με τον Κιλιάν. Ελπίζω να συμβεί μια μέρα. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες, ίσως ο καλύτερος".

Διαβάστε περισσότερα

Μουρίνιο: Η προσωπική του επαφή με παίκτες της Γιουνάιτεντ

"Μέσι, ίσως ο μόνος καλύτερος από μένα, μια μ@#@# η δίαιτα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK