Ο Αζάρ γράφει ιστορία με μυθικές ατάκες: "Μέσι, ίσως ο μόνος καλύτερος από μένα, μια μ@#@# η δίαιτα"

Ο Εντέν Αζάρ παραχώρησε μίλησε στην Equipe, τονίζοντας ότι δεν μετανιώνει για τίποτα στην καριέρα του, την οποία χαρακτηρίζει ως "best seller", και αναφέρεται στο κεφάλαιο "διατροφή", υποστηρίζοντας ότι του άρεσε το φαγητό.

Real Madrid's Eden Hazard looks on during the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Chelsea at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, April 27, 2021. (AP Photo/Bernat Armangue)
Η μεταγραφή του Αζάρ στην Ρεάλ είναι αποτυχία AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο Εντέν Αζάρ μίλησε για όλα στη συνέντευξή του στην Equipe, δηλώνοντας πως δεν θα άλλαζε τίποτα στην καριέρα του, η οποία όπως τονίζει είναι ένα best seller.

Ο πρώην διεθνής Βέλγος, που αποσύρθηκε το περασμένο καλοκαίρι, μίλησε το κεφάλαιο διατροφή, για το οποίο και πολλές φορές έχει επικριθεί, δηλώνοντας λάτρης του φαγητού και του ποτού.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο μόνος παίκτης που ίσως να είναι καλύτερος από εκείνον είναι ο Λιονέλ Μέσι.

"Δεν πρόσεχα τι έτρωγα, αλλά δεν πήγαινα για μπέργκερ κάθε μέρα. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό για 16 χρόνια. Δεν πίστευα ότι ήταν σημαντικό. Μου αρέσουν οι απολαύσεις, μου αρέσει να να τρώω και να πίνω με τους φίλους μου. Η δίαιτα είναι μ@λ@κ@, δεν κάνει.

Αν θέλεις να παίξεις μέχρι τα 40, τότε εντάξει, αλλά ήξερα ότι δεν θα ήμουν έτσι. Έχω πάντα λίγη σαμπάνια στο ψυγείο μου. Το να είμαι σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, απλά δεν θα ήμουν εγώ.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ίσως ο μόνος παίκτης που είναι καλύτερος από εμένα. Μου άρεσε να τον παρακολουθώ όταν ήταν στην Μπαρτσελόνα. Μετά, δεν τον παρακολουθούσα όσο πριν, αλλά είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μεγαλύτερος παίκτης από εμένα, αλλά δεν είναι καλύτερος από εμένα όσον αφορά καθαρά το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Ο Νεϊμάρ, ίσως και να είναι.

Η καριέρα μου είναι ένα best seller", είπε μεταξύ άλλων ο 33χρονος.

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο αμφιλεγόμενες μεταγραφές στην ιστορία της F1

Ανεπανάληπτο μεταγραφικό φιάσκο η Μπαρτσελόνα, έχασε παίκτη από την Τότεναμ

Φήμη: Οι Λέικερς δίνουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

News 24/7

24MEDIA NETWORK