Εμπαπέ: Το σίριαλ άρχισε και επίσημα αλλά ο Γάλλος τηρεί σιγή ιχθύος

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ εν όψει του καλοκαιριού. Ποια τα δεδομένα.

Εμπαπέ: Το σίριαλ άρχισε και επίσημα αλλά ο Γάλλος τηρεί σιγή ιχθύος
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν AP

Μπήκε το 2024 και αρχίζει σιγά σιγά, έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα, να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος σταρ έχει πάρει την απόφαση να κάνει χρήση του ειδικού όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του και μπορεί πλέον, 6 μήνες πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του παίκτη με την Παρί, να κινηθεί και επίσημα για την απόκτηση του από το ερχόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερο.

Όλο αυτό το διάστημα ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί ασκεί πιέσεις προκειμένου να πείσει τον Εμπαπέ να πει το "ναι" σε νέο συμβόλαιο έστω και με ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, χωρίς προς το παρόν να φαίνεται πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Ρεάλ τηρεί σιγή ιχθύος για τον παίκτη καθώς διατηρεί τις επιφυλάξεις μετά το πάθημα του 2022 όταν τα είχε βρει με τον Γάλλο, η Παρί δεν έλεγε το "ναι" στην πώλησή του και αυτός επέλεξε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με "τρελούς" οικονομικούς όρους.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Σαλάχ πρώτα "τρελάθηκε" στα αποδυτήρια και μετά κράτησε την Λίβερπουλ στην κορυφή

Η Λίβερπουλ τον έφερε πίσω άρον άρον αλλά ο Κλοπ τον στέλνει εκ νέου δανεικό

Μπενζεμά: Μένει ή φεύγει ο Γαλλοαλγερινός από την Σαουδική Αραβία;

News 24/7

24MEDIA NETWORK