Ο Σαλάχ πρώτα "τρελάθηκε" στα αποδυτήρια και μετά κράτησε την Λίβερπουλ στην κορυφή

Εκνευρισμένος από την απόδοσή του στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Νιούκαστλ ήταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ όπως αποκάλυψε μετά από το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Σαλάχ πρώτα "τρελάθηκε" στα αποδυτήρια και μετά κράτησε την Λίβερπουλ στην κορυφή
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τη φανέλα της Λίβερπουλ AP

Νίκη που την διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League πέτυχε η Λίβερπουλ επί της Νιούκαστλ με 4-2 σε ένα παιχνίδι όπου είχε για άλλη μία φορά για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Μετά από το τέλος του παιχνιδιού ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής μίλησε για όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως στο ημίχρονο τα είχε βάλει με τον εαυτό του εξαιτίας της απόδοσής του.

"...Στο ημίχρονο είπα πως δεν γίνεται να φύγω για τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα μ'αυτή την εμφάνιση. Μιλήσαμε με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στο ημίχρονο και είπαμε πως πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι..."

Θυμίζουμε πως ο Σαλάχ θα λείψει από τις υποχρεώσεις της Λίβερπουλ για σχεδόν 1 μήνα λόγω της συμμετοχής του στο Copa Africa.

Για άλλη μία χρονιά ο 31χρονος Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής αποτελεί τον κύριο επιθετικό μοχλό της Λίβερπουλ έχοντας ήδη σε 27 συμμετοχές 18 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενζεμά: Μένει ή φεύγει ο Γαλλοαλγερινός από την Σαουδική Αραβία;

Σκόραρε εις βάρος του Παναθηναϊκού, πήγε στην Χιρόνα και τώρα τον θέλει η Τσέλσι

Η Λίβερπουλ τον έφερε πίσω άρον άρον αλλά ο Κλοπ τον στέλνει εκ νέου δανεικό

News 24/7

24MEDIA NETWORK