Ένα tweet του Νταβίδ Σίλβα έκανε χιλιάδες οπαδούς της Σίτι ευτυχισμένους

Ο Ισπανός επέστρεψε με γκολ στις υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Σίτι και αποθεώθηκε από έναν φίλο των 'πολιτών' στο Twitter. Η απάντηση του Σίλβα στον οπαδό τον κάνει φαβορί για την κατάκτηση του άτυπου τίτλου για τον αγαπημένο παίκτη της εξέδρας.

Ένα tweet του Νταβίδ Σίλβα έκανε χιλιάδες οπαδούς της Σίτι ευτυχισμένους

Χρειάστηκαν μόλις δέκα λεπτά για να ανοίξει το σκορ υπέρ της Μάντσεστερ Σίτι, επιστρέφοντας στο χορτάρι μετά από απουσία που συνδυάστηκε με δύο ίσως καθοριστικές γκέλες για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο λόγος για τον Νταβίδ Σίλβα, ο οποίος άνοιξε τον δρόμο για το εκτός έδρας 3-1 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Σαουθάμπτον που την κρατά επτά πόντους μακριά από τη Λίβερπουλ που διέλυσε την Άρσεναλ με 5-1.

Ένας φίλος της Σίτι τουίταρε μετά το ματς ότι όταν αποχωρήσει ο Σίλβα, θα σταματήσει κι αυτός να ακολουθεί τη Σίτι, θέλοντας να εκφράσει την αγάπη του προς το πρόσωπο του Ισπανού.

Ο Σίλβα έκανε retweet το στάτους του οπαδού, προσθέτοντας λίγες λέξεις που έκαναν χιλιάδες 'Citizens' ανά τον κόσμο ευτυχισμένους. "Θα υποστηρίζουμε τη Σίτι μέχρι να πεθάνουμε", έγραψε ο Ισπανός.

Αυτό θα πει αφοσίωση στο κλαμπ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK