Ένα υπό κατασκευή γήπεδο που... φέρνει σε Νέα Τούμπα

Ο χρόνος για την αποκάλυψη των σχεδίων της Νέας Τούμπας πλησιάζει και το Contra έψαξε και βρήκε ένα υπό κατασκευή γήπεδο, που θα μπορούσε να ταιριάξει... γάντι στον ΠΑΟΚ.

Ένα υπό κατασκευή γήπεδο που... φέρνει σε Νέα Τούμπα
YOUTUBE SCREENSHOT

Όπως φαίνεται, απομένουν μόλις λίγες ημέρες για να βγουν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από τα τρία σχέδια των εταιριών Salfo και Populous για την μορφή της Νέας Τούμπας, κάτι που μαρτυρά και η τηλεδιάσκεψη που συγκάλεσε ο Ιβάν Σαββίδης με την ομάδα των στελεχών του που έχουν αναλάβει να τρέξουν το πρότζεκτ του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Όπως είναι λογικό η αγωνία των φίλων της ομάδας, αλλά και των Ελλήνων φιλάθλων μεγαλώνει, μιας και για πρώτη φορά θα οπτικοποιηθούν όλα όσα έχουμε ακούσει σχετικά με τη νέα έδρα του δικεφάλου.

Μέχρι τότε δεν μπορούμε παρά να φανταζόμαστε το πώς θα μπορούσε να είναι η Νέα Τούμπα. Στο video που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε το νέο γήπεδο που κατασκευάζει η Ατλέτικο Μινέιρο στη Βραζιλία, το οποίο είναι στα χρώματα του ΠΑΟΚ και η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να ταιριάξει γάντι στους ασπρόμαυρους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελληνοαυστραλός μποξέρ άφησε οικογένεια, φίλους και ζει στο gym για να ξαναγίνει πρωταθλητής

Ο Σωκράτης διέκοψε τις δηλώσεις του Νιόπλια κι έφτιαξε το highlight της ημέρας

News 24/7

24MEDIA NETWORK