Ένας χρόνος από τον θρίαμβο του Μέσι: Οι τέσσερις κορυφαίες στιγμές της μαγικής βραδιάς

Ένας χρόνος πέρασε από την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή και αυτά είναι τις 4 στιγμές που συζητήθηκαν περίσσότερο τη μαγική εκείνη βραδιά.

Argentina's Lionel Messi holds the trophy after winning the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec.18, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Λιονέλ Μέσι με το τρόπαιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την μέρα που η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία κατακτώντας το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έλαβε χώρα στο Κατάρ.

Η παρέα του Μέσι κατάφερε να επικρατήσει της Γαλλίας του Κιλιάν Εμπαπέ σε έναν τελικό στον οποίο η αλμπισελέστε προηγήθηκε με δύο γκολ, η κανονική περίοδος έληξε με 2-2, στην παράταση Εμπαπέ και Μέσι σκόραραν και οδήγησαν τον ιστορικό τελικό στη διαδικασία των πέναλτι όπου οι Αργεντίνοι στέφθηκαν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές για 3η φορά στην ιστορία τους.

Εμεις θυμηθήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις 4 κορυφαίες στιγμές που μας έμειναν στο μυαλό μετά από την ολοκλήρωση του μεγάλου τελικού:

Στην πρώτη θέση των επιλογών βρίσκεται η στιγμή της απόλυτης λύτρωσης για τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος περικυκλωμένος από τους συμπαίκτες βρέθηκε στα ουράνια με την κούπα του Μουντιάλ στα χέρια του θυμίζοντας τον Ντιέγκο Αρμάνο Μαραντόνα μετά τον τελικό του 1986. Μάλιστα, αυτή η φωτογραφία έσπασε όλα τα ρεκόρ στο Instagram.

Στις στιγμές της ημέρας και η παρηγοριά προς το πρόσωπο του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος έκανε το παιχνίδι της ζωής του πετυχαίνοντας χατ τρικ και δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του μετά από την ολοκλήρωση του τελικού, με τους Εμάνουελ Μακρόν και Εμιλιάνο Μαρτίνες να σπεύδουν να τον παρηγορήσουν.

Μεγάλος ντόρος έγινε και για την κίνηση του Εμιλιάνο Μαρτίνες. ο Αργεντίνος αναδείχθηκε καλύτερος γκολκίπερ της διοργάνωσης και προχώρησε σε μία ενέργεια που σχολιάστηκε αρνητικά από το ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Τον γύρο του πλανήτη έκανε και η φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι με την συζυγό του Αντονέλα και τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια της απονομής, με το χαμόγελο να είναι έκδηλο στα πρόσωπα όλων.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Γιουβέντους πιάνει στον ύπνο τους Άγγλους και κυνηγάει το μπαμ με τον παραγκωνισμένο του Πεπ

Η Άστον βίλα βρίσκεται μία ανάσα από την κορυφή και κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ

Μπαρτσελόνα: Οι πέντε προτεραιότητες του Λαπόρτα μετά το καμπανάκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK