Ένας λόγος που ο Χάμες Ροντρίγκες δεν "έπιασε" σε πρώην ομάδα του

Ο Κολομβιανός αντιμετώπισε προβλήματα προσαρμογής και ουδέποτε δέθηκε πραγματικά με τον σύλλογο...

Colombia's James Rodriguez celebrates scoring the opening goal during a qualifying soccer match for the FIFA World Cup 2026 between Colombia and Uruguay at the Metropolitano stadium in Barranquilla, Colombia, Thursday, Oct. 12, 2023. (AP Photo/Fernando Vergara)
(AP Photo/Fernando Vergara) AP

Ο Χάμες Ροντρίγκεζ αποτελεί ένα μεγάλο what if του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ένα παρ' ολίγον success story που όμως από ένα σημείο και μετά είχε πτωτική πορεία δυσκολευόταν να βάλει φρένο. Όσο γρήγορα έγινε πετυχημένος, άλλο τόσο σύντομα περιορίστηκε στην ανυποληψία με τα φώτα της δημοσιότητας να πηγαίνουν στον επόμενο...

Ο ίδιος πριν λίγους μήνες αποκάλυψε έναν λόγο που τον κράτησε πίσω από το να αρπάξει την ευκαιρία που του έδωσε η Μπάγερν Μονάχου μετά την Ρεάλ. Θα μπορούσε κάλλιστα να φέρει πάλι σε τάξη την καριέρα του, ωστόσο αυτό δεν συνέβη και μοιραία έμεινε πολύ πίσω. Αν και κέρδισε δύο τίτλους στην Bundesliga, ο σούπερ σταρ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 δεν απόλαυσε τη θητεία του στο Μόναχο και μάλιστα χαρακτήρισε τους ανθρώπους του ψυχρούς.

Οι δηλώσεις του Κολομβιανου

"Είναι κρύο εκεί. Οι Γερμανοί είναι επίσης ψυχροί άνθρωποι, παρόλο που μου φέρθηκαν φανταστικά στην Μπάγερν. Υπήρχαν μέρες που πήγαινα στη δουλειά στις 9 το πρωί, άνοιγα το αυτοκίνητο και η θερμοκρασία ήταν -28. Λέω: Τι κάνω εδώ; Το Μόναχο είναι μια πόλη που έχει πολλή ποιότητα ζωής, αλλά δεν θα μπορούσα να αισθάνομαι άνετα".

Ο Ροντρίγκεζ έχει εγκαταλείψει έκτοτε την Ευρώπη και υπέγραψε στη βραζιλιάνικη Σάο Πάολο, όπου εντάχθηκε τον Ιούλιο και υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Λεάο είπε βροντόφωνο όχι στην Παρί και πόνεσε

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της Premier League εξελίχθηκε σε φάντασμα του Λονδίνου

News 24/7

24MEDIA NETWORK