Ο Λεάο είπε βροντόφωνο όχι στην Παρί και πόνεσε

Οι Γάλλοι δεν περίμεναν πως θα χανόταν έτσι ο μεταγραφικός τους στόχος για την διαδοχή Εμπαπέ, έχουν όμως back-up.

AC Milan's Rafael Leao celebrates after scoring against Rennes during the Europa League soccer match between Rennes and AC Milan at the Roazhon Park stadium in Rennes, western France, Thursday, Feb. 22, 2024. (AP Photo/Mathieu Pattier)
(AP Photo/Mathieu Pattier) AP

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιδιώκει να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ το καλοκαίρι με έναν world-class ποδοσφαιριστής για την γραμμή κρούσης. Είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ακριβά για να καλύψουν όσο μπορούν το κενό που αναμένεται να αφήσει ο Γάλλος επιθετικός, αλλά δεν περίμεναν τέτοια απόρριψη.

Ο Ράφα Λεάο απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται κοντά στην Γαλλική ομάδα και έκλεισε κάθε παράθυρο απαντώντας πως το μέλλον του είναι ξεκάθαρο.

"Το μέλλον μου είναι ξεκάθαρο... και είναι η Μίλαν".

"Έχω συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, η Μίλαν με βοήθησε σε δύσκολες στιγμές και δεν θα το ξεχάσω αυτό".

"Θέλω να κερδίσω ξανά στη Μίλαν, η εστίασή μου είναι εδώ".

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, ο Λεάο δεν πρόκειται να μετακομίσει σύντομα από Ιταλία και η Παρί θα χρειαστεί να κοιτάξει αλλού. Βέβαια οι Παριζιάνοι φαίνεται πως ήταν διορατική και έχουν ένα ακόμα μεγάλο όνομα στο μπλοκάκι, το οποίο μάλιστα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να πατήσει Γαλλία.

Ο Βίκτορ Οσιμέν, παρακολουθείτε εδώ και καιρό από την ομάδα και η αδιαμφισβήτητη εκτελεστική του δεινότητα είναι απαραίτητη. Μένει να φανεί αν το ενδιαφέρον του συλλόγου για αντι-Εμπαπέ περιοριστεί στην ιταλία ή αν θα προστεθεί κάποιο άλλοι όνομα στο μπλοκάκι...

Διαβάστε περισσότερα

Τεν Χαχ: "Μην ξεχνάτε πως η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο"...

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της Premier League εξελίχθηκε σε φάντασμα του Λονδίνου

News 24/7

24MEDIA NETWORK