Έντρικ: Ο "πόλεμος" για την υπογραφή του 16χρονου συνεχίζεται ενώ στο κόλπο μπήκε και η Μάντσεστερ Σίτι

Η Παλμέιρας στέφθηκε πρωταθλήτρια Βραζιλίας ωστόσο έχει να διαχειριστεί και την περίπτωση του νεαρού Έντρικ. Στο ματς με την Φορταλέζα έκανε την εμφάνισή της και η Μάντσεστερ Σίτι.

Έντρικ: Ο "πόλεμος" για την υπογραφή του 16χρονου συνεχίζεται ενώ στο κόλπο μπήκε και η Μάντσεστερ Σίτι

Ο Έντρικ της Παλμέιρας είναι κατά τους ειδικούς το μεγαλύτερο ταλέντο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης βρίσκονται στο κατόπι του και όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ESPN στο παιχνίδι της πρωταθλήτριας Βραζιλίας με την Φορταλέζα έκανε την εμφάνισή της και η Μάντσεστερ Σίτι.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, βρισκόταν και η Ρεάλ Μαδρίτης που έχει γίνει μόνιμη θαμώνας των αγώνων της Παλμέιρας για να παρακολουθεί τον 16χρονο επιθετικό. Υπενθυμίζουμε πως στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Έντρικ με την ομάδα του υπάρχει ρήτρα 60.000.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος της Παλμέιρας με δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο για τον Έντρικ, ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά πως έχει συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν κάτι που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες. Για την οικονομία του θέματος πρέπει να ξέρετε ότι ο Έντρικ δεν μπορεί να πάει σε καμία ομάδα εάν πρώτα δεν ενηλικιωθεί.

Διαβάστε περισσότερα

Champions League: Επίσημο! Αυτή είναι η χειρότερη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης

Ο Κβαρατσχέλια κατέστρεψε τον Άρνολντ με τη σακούλα της χρονιάς

Φοβερό! Παίκτης της Μαρσέιγ δεν ήξερε ότι με ισοπαλία η ομάδα συνεχίζει στο Europa League

News 24/7

24MEDIA NETWORK