Φοβερό! Παίκτης της Μαρσέιγ δεν ήξερε ότι με ισοπαλία η ομάδα συνεχίζει στο Europa League

Ότι οι παίκτες της ομάδας δεν είχαν καταλάβει πως με ισοπαλία προκρίνονται στο Europa League, αποκάλυψε ο κεντρικός αμυντικός της Μαρσέιγ, Σανσέλ Μπεμπά.

Marseille's head coach Igor Tudor reacts during the Champions League Group D soccer match between Eintracht Frankfurt and Olympique de Marseille in Frankfurt, Germany, Wednesday, Oct. 26, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Ιγκόρ Τούντορ στην αναμέτρηση της Μαρσέιγ κόντρα στην Άιντραχτ για το Champions League AP

Την αποκάλυψη ότι οι συμπαίκτες του και ο ίδιος δεν γνώριζαν ότι προκρίνονται στη νοκ-άουτ φάση του Europa League, αν το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση κόντρα στη Τότεναμ τελείωνε με ισοπαλία, έκανε ο κεντρικός αμυντικός της Μαρσέιγ, Σανσέλ Μπέμπα σε δηλώσεις του μετά από τον αγώνα.

Ο 27χρονος στόπερ από το Κονγκό δήλωσε "...δεν είχαμε καμία ενημέρωση από τον πάγκο για το τι συμβαίνει και μας έλεγαν να ανέβουμε ψηλά για τη νίκη. Θεωρήσαμε λοιπόν ότι δεν προκρινόμαστε ούτε με ισοπαλία..."

Για την ιστορία,η Τότεναμ πήρε τη νίκη στο 95ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ, η οποία τερμάτισε στην τέταρτη θέση και αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Γκάρεθ Μπέιλ: Ο Ουαλός ανοίγει "μπαρ το γκολφάδικο" και τον κυνηγάνε οι γείτονες

Λίβερπουλ: Ομόφωνο "all-in" για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, οι "τρελές" απαιτήσεις της Ντόρτμουντ

Παίκτης της Άρσεναλ με ένα 90λεπτο στην Premier League: "Θυμίζω Μέσι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK