Έντρικ: Πλην γυμναστικής έχει και άλλη "τρελή" συνήθεια εν όψει 2024

Ούτε ένα παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει χάσει ο Έντρικ από τότε που ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας του μαζί της με τον ίδιο να μην διστάζει να εκφράζει τον θαυμασμό του για τον Καρίμ Μπενζεμά.

Palmeiras' Dudu, right, celebrates with teammate Endrick after scoring during a Brazilian soccer league match against Fortaleza in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, Nov. 2, 2022. (AP Photo/Andre Penner)
Ο Έντρικ έχει παίξει και έχει σκοράρει με την πρώτη ομάδα της Παλμέιρας (AP PHOTO/ANDRE PENNER)

Μία από τις πιο ακριβές αγορές της έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς δαπάνησε 72.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον 16χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, Έντρικ.

Ο νεαρός αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας από το καλοκαίρι του 2024 όταν και θα έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και μέχρι τότε προσπαθεί να "μπει" στο κλίμα.

Πέρα από το γεγονός πως έχει από κοντά τους συμπατριώτες του που αγωνίζονται στη Ρεάλ, Βινίσιους Τζούνιορ, Ροντρίγκο και Μιλιτάο αποκάλυψε πως παρακολουθεί όλες τις αναμετρήσεις προκειμένου να καταφέρει να "αντιγράψει" τις κινήσεις του Μπενζεμά.

"... Παρακολουθώ τον Βίνι να καταστρέφει τους αντιπάλους, Βλέπω και τους υπόλοιπους βραζιλιάνους. Παρακολουθώ περισσότερο όμως τον Μπενζεμά, βλέπω τι κάνει στο κουτί και σε όλο το παιχνίδι. Είναι υπέροχο να ξέρω ότι θα παίξω με παίκτες που έπαιζα μαζί τους στο Fifa..."

Θυμίζουμε ότι ο Έντρικ κάνει ειδικές προπονήσεις προκειμένου να βελτιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη φυσική του κατάσταση εν όψει του καλοκαιριού του 2024.

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Μετά τον "κουβά" 1 εκατ. στο πόκερ το γύρισε σε άλλο παιχνίδι

Τζον Τέρι: Επέστρεψε στην προπονητική σε ομάδα "έκπληξη"

Τσέλσι: Περιμένει τον νέο προπονητή για να κάνει μεταγραφή επιπέδου Έντσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK