Τζον Τέρι: Επέστρεψε στην προπονητική σε ομάδα "έκπληξη"

Την πρόσληψη του Ντιν Σμιθ ανακοίνωσε η Λέστερ με τον Τζον Τέρι να βρίσκεται στο επιτελείο που θα στελεχώσει τον προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Aston Villa assistant head coach John Terry fetches balls during a warmup prior to the English Premier League soccer match between Chelsea and Aston Villa in London, England, Monday, Dec. 28, 2020. (Catherine Ivill/Pool via AP)
ο Τζον Τέρι AP

Την πρόσληψη του Ντιν Σμιθ ανακοίνωσε ως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου η Λέστερ προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Premier League.

Μαζί με τον Σμιθ στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται και ο Τζον Τέρι ως βοηθός προπονητή, ρόλο που είχε αναλάβει και στην Άστον Βίλα.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Τέρι είχε δηλώσει πως δεν είναι στα βασικά του πλάνα να επιστρέψει στον χώρο της προπονητικής με το όνομα του μάλιστα να συνδέεται και με τον πάγκο της Τσέλσι πριν αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Πάντως, εν όψει του καλοκαιριού η Λέστερ ψάχνει την βόμβα καθώς έχει κάνει ήδη δύο ραντεβού με τον πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης και της Έβερτον, Ράφα Μπενίτεθ.

Η ανακοίνωση της Λέστερ

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ο μεγάλος αρχηγός "έδειξε" τον διάδοχο του Πότερ

Παρί: Αναμένονται πολλές αποχωρήσεις αλλά και μία μεγάλη επιστροφή

Μέσι: Παράδοση! Τι έγινε αυτή τη φορά στο Καμπ Νου στο περίφημο 10ο λεπτό

News 24/7

24MEDIA NETWORK