Έντσο Φερνάντες: Ενεργοποιείται η βόμβα 120 εκάτ.

Έτοιμη να αποκτήσει τον Έντσο Φερνάντες με κάθε κόστος φέρεται να είναι η Τσέλσι σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Argentina's Enzo Fernandez celebrates after scoring his side's second goal during the World Cup group C soccer match between Argentina and Mexico, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Nov. 26, 2022. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Ο Έντσο Φερνάντες έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον (AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN)

Δεν έχει τέλος η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου για την Τσέλσι καθώς λίγο πριν από τη λήξη της ετοιμάζεται για μία βόμβα μεγατόνων.

Συγεκριμένα, όπως αναφέρει σε tweet του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ομάδα του Μπέλι ετοιμάζεται να αγοράσει τον Έντσο Φερνάντες με κάθε κόστος.

Θυμίζουμε, ότι προηγούμενο διάστημα η Τσέλσι έκανε πρόταση ύψους 90.000.000 ευρώ στην Μπενφίκα για τον ποδοσφαιριστή και πήρε αρνητική απάντηση. αλλά φαίνεται πως δεν αποσύρεται από την μάχη.

Πάντως, ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Ρουί Κόστα δεν δείχνει, προς το παρόν τουλάχιστον , διατεθειμένος να συμφωνήσει αλλά η Τσέλσι πιέζει αρκετά ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία πριν από τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Αν τελικά η Τσέλσι ολοκληρώσει τη μεταγραφή θα έχει δώσει συνολικά κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου σχεδόν 350..000.000 ευρώ σε μεταγραφές, καθώς τα χρήματα που ζητά η Μπενφίκα για τον ποδοσφαιριστή αγγίζουν τα 120.000.000 ευρώ.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Αυτούς τους τέσσερις παίκτες της Γιουνάιτεντ κάλεσε στην Σ. Αραβία

Ρεάλ: Μπέλιγχαμ και τα δεδομένα για αντι-Μπενζεμά

Τσιτσιπάς: Συγκίνησε με τα λόγια του για τον Τζόκοβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK