Έντσο Φερνάντες: Μπήκε στην υπόθεση ο Μέντες, έχει φέρει δύο αστρονομικές προτάσεις στην Μπενφίκα

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα ο μεγαλοατζέντης, Ζόρζε Μέντες δουλεύει για την Μπενφίκα την υπόθεση του Έντσο.

Argentina's Enzo Fernandez celebrates after scoring his side's second goal during the World Cup group C soccer match between Argentina and Mexico, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Nov. 26, 2022. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Ο Έντσο Φερνάντες έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον (AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN)

Ο συνδυασμός Μπενφίκα - Ζόρζε Μέντες είναι ο καταλληλότερος για να δημιουργηθούν υπεραξίες γύρω από ποδοσφαιριστές οι οποίοι κάνουν το ξεπέταγμά τους και ομάδες με βαριά πορτοφόλια πέφτουν από πάνω τους δίνοντας λυσσαλέα μάχη για να τους αποκτήσουν.

Μία τέτοια περίπτωση έχει γίνει η ο Έντσο Φερνάντες. Ένας... νέος Ζοάο Φέλιξ όπως υποστηρίζει η Abola. Η πορτογαλική εφημερίδα γράφει ότι ο μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μπει στην υπόθεση και έχει ήδη φέρει στην Μπενφίκα, όχι μία αλλά δύο προτάσεις των 127.000.000 ευρώ.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, πάντως, δεν εκπροσωπείται (σ.σ. τουλάχιστον επίσημα) από τον εκπρόσωπο τον Ρονάλντο και Ζοάο Φέλιξ, όπως και άλλων σπουδαίων αστέρων της στρογγυλής θέας. Θυμίζουμε πως ο τελευταίος πωλήθηκε στην Ατλέτικο με πάνω από 120.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Σίτι: Θα θυσίαζε την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της για το σπουδαίο ταλέντο του Λεάο

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ δεν έπεισε τον Χάκπο να γίνει Ρονάλντο ούτε στη γλώσσα του

Η Νιούκαστλ θέλει να πάρει τον απόλυτο πρωταγωνιστή του Euro 2020

News 24/7

24MEDIA NETWORK