Σίτι: Θα θυσίαζε την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της για το σπουδαίο ταλέντο του Λεάο

Η Σίτι φέρεται να θέλει τον Ραφαέλ Λεάο και στην Ιταλία έγραψαν για μια τρελή τράμπα που δεν ενθουσιάζει την Μίλαν.

Manchester City's head coach Pep Guardiola during the English Premier League soccer match between Manchester City and Crystal Palace at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 27, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ιταλικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Μάντσεστερ Σίτι σκέφτεται να ρίξει στο τραπέζι την περίπτωση του Τζακ Γκρίλις για να καταφέρει να πάρει τον Ραφαέλ Λεάο από την Μίλαν.

Πώς έχει το στόρι; Το calciomercatoweb.it γράφει πως οι Πολιτές θα προτείνουν τον Άγγλο στην Μίλαν ως ανταλλαγή για τον Λεάο του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το '24 και μέχρι στιγμής οι Πιόλι - Μαλντίνι δεν έχουν καταφέρει να τον πείσουν για να βάλει την υπογραφή του σε νέα συμφωνία.

Ωστόσο, το σενάριο ανταλλαγής της πιο ακριβής μεταγραφής στην ιστορία της Σίτι (σ.σ. πάνω από 117.000.000 ευρώ) δεν ενθουσιάζει το προαναφερθέν ιταλικό δίδυμο. Κι αυτό διότι ο Γκρίλις είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από τον Πορτογάλο και δεν έχει εκπληρώσει τις προσδοκίες που είχε ο Γκαρντιόλα απ' αυτόν όταν έδωσε το ΟΚ για τη μεταγραφή του.

Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο σενάριο μοιάζει τραβηγμένο από τη στιγμή που η Σίτι έχει τη δυναμική για να πληρώσει αρκετά χρήματα σε τράνσφερ και συμβόλαια. Για την οικονομία του θέματος η Μίλαν δύσκολα θα μπορούσε να καλύψει οικονομικά και τον ίδιο τον Άγγλο, καθώς ρεπορταζιακά έχει γίνει γνωστό πως πληρώνεται 17.000.000 ευρώ το χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

Η Λίβερπουλ με Χάκπο συνεχίζει να εκδικείται γι' αυτό που της έκαναν με τον Σαλάχ

Μπέλιγχαμ: Αποκαλυφθήκαν τα ποσά που του προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο διάδοχος του Μαρσέλο έρχεται το 2024

News 24/7

24MEDIA NETWORK