Η Νιούκαστλ θέλει να πάρει τον απόλυτο πρωταγωνιστή του Euro 2020

Γενάρης έρχεται και η Νιούκαστλ θέλει να κάνει ακόμη πιο έντονη την παρουσία της ανάμεσα στις τοπ ομάδες της Αγγλίας.

Italy's Jorginho, foreground, celebrates after scoring the last penalty kick and winning the the Euro 2020 soccer championship semifinal match against Spain at Wembley stadium in London, England, Tuesday, July 6, 2021. (Justin Tallis/Pool Photo via AP)
Ο Ζορζίνιο πανηγυρίζει την τελευταία μεγάλη επιτυχία της Ιταλίας JUSTIN TALLIS/POOL PHOTO VIA AP

Η Νιούκαστλ έπειτα από την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό της προφίλ έχει κάνει αθόρυβες μεταγραφές ύψους 300.000.000 ευρώ και τα πάει περίφημα στην Premier League. Οι καρακάξες φιγουράρουν στην 2η θέση του αγγλικού πρωταθλήματος και τον Ιανουάριο σκοπεύουν να κινηθούν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι για να πάρουν παίκτες που θα δώσουν μεγάλο εκτόπισμα στο ρόστερ.

Ένας εξ αυτών φέρεται να είναι ο Ζορζίνιο της Τσέλσι. Πρόκειται για τον Ιταλό μέσο βραζιλιάνικης καταγωγής ο οποίος το '20 βοήθησε τα μέγιστα ώστε η Ιταλία να στεφθεί Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Μάλιστα, ήταν και υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα, ενώ στην καριέρα του έχει κατακτήσει τα πάντα σε ευρωπαϊκό επίπεδο: Champions League, Europa League και το Κύπελλο Ιταλίας.

Η Τσέλσι επί Σάρι είχε αγοράσει τον 31χρονο χαφ από την Νάπολι αντί 57.000.000 ευρώ και το καλοκαίρι '23 η συμφωνία του με τους Λονδρέζους εκπνέει. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Νιούκαστλ και να τον πάρει σε χαμηλή τιμή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Έριξε παγκόσμια γκάφα με Κόντι Χάκπο

Η Λίβερπουλ με Χάκπο συνεχίζει να εκδικείται γι' αυτό που της έκαναν με τον Σαλάχ

Σίτι: Θα θυσίαζε την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της για το σπουδαίο ταλέντο του Λεάο

News 24/7

24MEDIA NETWORK