Έντσο Φερνάντες: Ομάδα της PL δεν τον έκλεισε με 17 εκατ. ένα χρόνο πριν

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Γουλβς αντί 17.000.000 ευρώ βρέθηκε ο Έντσο Φερνάντες όταν ακόμα αγωνιζόταν στη Ρίβερ Πλέιτ, σύμφωνα με δημοσιογράφο του TalkSPORT.

Enzo Fernandez of Argentina's River Plate kicks the ball during a Copa Libertadores soccer match against Chile's Colo Colo at Monumental stadium in Santiago, Chile, Wednesday, April 27, 2022. (AP Photo/Esteban Felix)
Ο Έντσο Φερνάντες AP PHOTO/ESTEBAN FELIX

Την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της ολοκλήρωσε η Τσέλσι καθώς αγόρασε από τη Μπενφίκα τον Έντσο Φερνάντες αντί 121.000.000 ευρώ.

Την αξία του Αργεντίνου εκτόξευσε η παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπέλλο του Κατάρ, στο οποίο εκτός από Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής, αναδείχθηκε και καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης.

Μπορεί, πλέον ο νεαρός Αργεντίνος να είναι ένας από τους ακριβότερους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως αλλά όταν ακόμα αγωνιζόταν στην Ρίβερ Πλέιτ είχε βρεθεί πολύ κοντά στην μετακίνηση του στην Premier League αντί 17.000.000.

Η ομάδα που έδινε στην Ρίβερ αυτά τα χρήματα ήταν σύμφωνα με δημοσίευμα του TalkSPORT που αναπαράγει και η SUN, η Γουλβς, με την τότε συμφωνία να χαλάει τη τελευταία στιγμή και την ομάδα από την Αργεντινή τελικά να πουλάει τον ποδοσφαιριστή λίγους μήνες αργότερα στη Μπενφίκα αντί 44.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Άρσεναλ: Ανανεώνει το συμβόλαιο της φετινής "αποκάλυψης"

Γιουβέντους: Ο Βλάχοβιτς αποφάσισε, υψηλές οι απαιτήσεις των Ιταλών

Παρί: Αυτό είναι το wonderkid που αποκαλούν " νέο Εμπαπέ" και παίζει με την πρώτη ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK