Επαιξε εθνική Αγγλίας, Σίτι και Μπόλτον: Την έκοψε στα 26 και τώρα βγάζει 35 εκατ. ευρώ το χρόνο

Το 2017 ο Ρίσι Γουαμπάρα αποφάσισε να κόψει το ποδόσφαιρο για να ασχοληθεί με τη μόδα και έχει φτάσει να βγάζει 35 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Argentina's Juan Iturbe, center dribbles past England's Reece Brown, left, and England's Recce Wabara during a U-20 World Cup group F soccer match in Medellin, Colombia, Monday, Aug. 1, 2011. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Ο Ιτούρμπε περνάει τον Γουαμπάρα AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Η εφημερίδα SUN αναδεικνύει την ιστορία του 30χρονου πρώην ποδοσφαιριστή, Ρίσι Γουαμπάρα ο οποίος το 2017 αποφάσισε να κόψει το ποδόσφαιρο και να επενδύσει περισσότερο χρόνο στον κόσμο της μόδας.

Εν έτει 2023 ο Νιγηριανής καταγωγής επιχειρηματίας κατάφερε να βγάζει 35.000.000 ευρώ το χρόνο.

Ο Γουαμπάρα ήταν παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι που έκανε και μία συμμετοχή, ενώ έφτασε να παίξει και στην εθνική Αγγλίας Κ20. Έπειτα από αρκετούς δανεισμούς σε διάφορες ομάδες, τερμάτισε την καριέρα του ενώ ήταν ποδοσφαιριστής της Μπόλτον.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο παλαίμαχος πλάγιος μπακ επένδυσε 15.000 λίρες στο brand και ζει μία απόλυτα επιτυχημένη ιστορία.

"Είχα πάντα ένα διαφορετικό στιλ ντυσίματος και ο συμμαθητής μου και επίσης επιχειρηματίας με συμβούλεψε να κάνω κάτι στο χώρο της μόδας". Την πρώτη του επένδυση ο Γουαμπάρα την είχε κάνει το 2013 και 10 χρόνια μετά έχει φτάσει να βγάζει τεράστια νούμερα.

Στη συνέντευξή του ο πρωταγωνιστής της ιστορίας ανέφερε πως έβλεπε ότι το ποδόσφαιρο δεν του πήγαινε έτσι όπως το σκεφτόταν, οπότε ήταν απαραίτητο να οργανώσει το "Plan B" και το πρώτο εκατομμύριο της Σίτι μπόρεσε βάθος χρόνου να το μετατρέψει σε μία αυτοκρατορία.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Αυτό είναι το "σατανικό" σχέδιο του Πέρεθ με Χάλαντ, Μπέλιγχαμ για γίνουν οι Μαδριλένοι το cheat των cheat

Ο Jake Paul έτρεξε για να σωθεί από τον Mayweather και τη συνοδεία του

Στην Παρί θα συσκεφτούν για να επιστρέψουν στα παλιά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK