Ρεάλ: Αυτό είναι το "σατανικό" σχέδιο του Πέρεθ με Χάλαντ, Μπέλιγχαμ για γίνουν οι Μαδριλένοι το cheat των cheat

Βόμβα μεγατόνων από την Independent που θέλει την Ρεάλ να κάνει στην άκρη τον Εμπαπέ και να πηγαίνει για τον Χάλαντ.

Manchester City's Erling Haaland celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, England, Wednesday, Feb.15, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ AP PHOTO/KIN CHEUNG

Αγριεύουν τα πράγματα στην Μαδρίτη σύμφωνα με την Independent η οποία υποστηρίζει με ρεπορτάζ πως η Ρεάλ και προσωπικά ο Πέρεθ θα κινηθούν για τον Έρλινγκ Χάλαντ αντί για τον Κιλιάν Εμπαπέ το καλοκαίρι κιόλας.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρόεδρος των Μαδριλένων είχε σκεφτεί να πάρει και τους δύο! Απίστευτο θα έλεγε κανείς...

Πάμε, τώρα, στο ζουμί της υπόθεσης. Το προαναφερθέν Μέσο σημειώνει πως η Ρεάλ θέλει να κινηθεί για τον Νορβηγό επιθετικό της Σίτι για βάλει μπρος το σχέδιό της που θέλει την ομάδα να επανδρώνεται με παίκτες νέας γενιάς. Μαζί με τον Χάλαντ και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ φυσικά.

Όσον αφορά στον Κιλιάν Εμπαπέ η εφημερίδα επισημαίνει πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ, κόντρα σε άλλα δημοσιεύματα, δεν έχει ξεπεράσει την απόφαση του Γάλλου να μείνει στην Παρί αντί να μετακομίσει στην Μαδρίτη το περασμένο καλοκαίρι.

Δηλαδή ο Ισπανός παράγοντας δεν του το έχει συγχωρέσει σύμφωνα με τους Άγγλους. Η MARCA, πάντως, μετά από τον αποκλεισμό της Παρί έκανε άνοιγμα στον σταρ.

Στον επίλογο του άρθρου σημειώνεται πως ο Πέρεθ αναμενόταν να μην κάνει καμία μεγάλη κίνηση έως το 2024, αλλά τώρα θέλει να τσεκάρει αντιδράσεις...

Διαβάστε περισσότερα

Πέντε ομάδες για να πάει ο Κέιν και να εξαντλήσει τις πιθανότητες κατάκτησης κάποιου τίτλου

Ο Jake Paul έτρεξε για να σωθεί από τον Mayweather και τη συνοδεία του

Στην Παρί θα συσκεφτούν για να επιστρέψουν στα παλιά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK