Έπαιξε στον ΠΑΟΚ, πουλήθηκε 20 εκατ. ευρώ και τώρα γ' εθνική

Επέστρεψε στο σπίτι του ο επιθετικός Λούκας Πέρεθ, 34 ετών, καθώς συμφώνησε με την Λα Κορούνια μέχρι το καλοκαίρι 2024.

Έπαιξε στον ΠΑΟΚ, πουλήθηκε 20 εκατ. ευρώ και τώρα γ' εθνική
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της Λα Κορούνια και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε τη μεγάλη επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο Λούκας Πέρεθ, 34 ετών, πουλήθηκε στην "Ντέπορ" αντί 1.000.000 ευρώ από την Κάντιθ και θ' αγωνιστεί σε αυτή τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2024.

Το 2013 ο ΠΑΟΚ είχε αγοράσει τον Πέρεθ από την ουκρανική Καρπάτι με 800.000 ευρώ. Τον επόμενο χρόνο τον δάνεισε στην Λα Κορούνια και το '15 οι Ισπανοί πλήρωσαν στο ελληνικό κλαμπ 1,5 εκατ. ευρώ και τον έκαναν δικό τους. Ένα χρόνο μετά έκαναν τεράστια απόσβεση, αφού η Άρσεναλ έδωσε 20.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Στη συνέχεια ο επιθετικός έπαιξε ξανά στην Λα Κορούνια και στις Γουέστ Χαμ, Αλαβές και Έλτσε. Τώρα, ο Πέρεθ καλείται να βοηθήσει την ομάδα του να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες έχει για άνοδο, αφού αγωνίζεται στην τρίτη εθνική κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πέρεθ στην Λα Κορούνια, χρειάστηκε να συνδράμει και ο ίδιος ο παίκτης. Συγκεκριμένα, από το 1 εκατ. ευρώ που χρειάζονταν για να σπάσει η ρήτρα, πλήρωσε ο ίδιος τα 400.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Οι οπαδοί της Αλ Νασρ γκρέμισαν το αεροδρόμιο για να υποδεχθούν Έλληνα που έκανε τον CR7 να κλάψει

Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ είχε δώσει μυθικό συμβόλαιο και στον Άμραμπατ της ΑΕΚ

Ρονάλντο: Οι 5+1 "Ελληνες" και Ελληνας που τον περιμένουν στην Σαουδική Αραβία

News 24/7

24MEDIA NETWORK