Έπιασε απίστευτο ρεκόρ ο Σαλάχ, το πιθανό stop...

Ο Αιγύπτιος ίπταται αγωνιστικά στο Άνφιλντ για πολλά χρόνια και το πρόσφατο επίτευγμά του επιβεβαιώνει τις επιδόσεις, θα υπάρξει όμως η ευκαιρία να διευρυνθεί το σερί στην Premier League;

Liverpool's Mohamed Salah reacts after scoring his side's third goall during the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Liverpool and Sparta Praha at Anfield Stadium, Liverpool, England, Thursday March 14, 2024. (AP Photo/Jon Super)
(AP Photo/Jon Super) AP

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έγραψε ιστορία της Λίβερπουλ απέναντι στην Σπάρτα Πράγας στο Άνφιλντ. Η Λίβερπουλ προηγήθηκε με 4-0 και 9-1 συνολικά επί της Σπάρτα Πράγας μέσα σε 15 λεπτά της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των "16" του Europa League.

Όμως σε αυτόν τον αγώνα δεν προέκυψε μόνο μία εξαιρετική ομαδική επίδοση, αλλά και μία ατομική. Το πιο αξιοσημείωτο γκολ του αγώνα ήταν το τρίτο των "Reds" χάρη στον Σαλάχ. Με το γκολ που πέτυχε, ο Σαλάχ έγινε ο πρώτος παίκτης της Λίβερπουλ που πετυχαίνει 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για έβδομη διαδοχική σεζόν. Να θυμίσουμε πως Ο Σαλάχ είναι πέμπτος στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ της Λίβερπουλ, έχοντας πετύχει περίπου 206 γκολ σε 336 παιχνίδια της Λίβερπουλ.

Το μέλλον του Σαλάχ, ωστόσο, παραμένει ένα ερωτηματικό στο Άνφιλντ, με τον παίκτη να διανύει τους τελευταίους 18 μήνες του συμβολαίου του εκεί. Η Λίβερπουλ απέρριψε προφορική πρόταση ύψους 150 εκατομμυρίων λιρών από την Αλ Ιτιχάντ, ομάδα της Saudi Pro League, για τις υπηρεσίες του εξτρέμ το περασμένο καλοκαίρι, και εκτιμάται ευρέως ότι θα ανανεώσει η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας το ενδιαφέρον της για τον παίκτη το καλοκαίρι.

Σε αυτό το πολύ πιθανό ενδεχόμενο, το σερί του Σαλάχ θα σπάσει, αλλά όχι για αγωνιστικούς λόγους...

Διαβάστε περισσότερα

Ό,τι πιο viral μπορείς να δεις: Πήγε να δώσει το χέρι στον διαιτητή για την αφαίρεση της κίτρινης και έφαγε κόκκινη

Έπεσαν οι μάσκες, μένει στην Μπάρτσα παρά την ηλικία του, κανένας φόβος για Εμπαπε

News 24/7

24MEDIA NETWORK