Έπιασε την μπάλα με τα χέρια μέσα στην περιοχή μετά από πάσα και όλα κύλησαν ομαλά (video), έξω φρενών ο Τούχελ

Αδικημένος αισθάνεται ο Γερμανός τεχνικός, "παιδικό λάθος" αντέτεινε ο διαιτητής.

Arsenal's Oleksandr Zinchenko reacts during the Champions League quarter final first leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadium, London, Tuesday, April 9, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
(AP Photo/Frank Augstein) AP

Έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά της Μπάγερν Μονάχου για την διαιτησία στον αγώνα απέναντι στην Άρσεναλ για τα προημιτελικά του Champions League.

Οι Βαυαροί και ειδικά ο Τόμας Τούχελ παραπονιούνται για μία πολύ ιδιαίτερη, έως και κωμική, φάση στην οποία όμως ενώ εντοπίστηκε προφανής παράβασης, εντούτοις δεν προέκυψε η καταλογή της εσχάτης των ποινών.

Την ώρα που η Μπάγερν προηγούταν με 2-1 ο Γκάμπριελ έκανε μία ανεπανάληπτη γκάφα. Όταν ο τερματοφύλακας Ράγια έδωσε την πάσα στον Γκάμπριελ εκείνος, μη συνειδητοποιώντας ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη, κράτησε την μπάλα με τα χέρια του προκειμένου να την σταματήσει και να εκτελέσει το ελεύθερο.

Ο Τούχελ αντικρίζοντας αυτό το συμβάν έγινε έξαλλος με τον διαιτητή, ο οποίος υποστήριξε πως πρόκειται για ένα παιδικό λάθος σύμφωνα με τον Γερμανό τεχνικό.

Οι δηλώσεις

"Ο διαιτητής έκανε τεράστιο λάθος που δεν έδωσε πέναλτι.

"Ξέρω ότι είναι μια τρελή κατάσταση, αλλά βάζουν την μπάλα κάτω, ο διαιτητής σφυρίζει, αυτός ο τερματοφύλακας δίνει την μπάλα στον αμυντικό, ο οποίος στη συνέχεια παίρνει την μπάλα στα χέρια του.

"Αυτό που μας εξοργίζει πραγματικά ήταν η εξήγηση που δόθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Είπε στους παίκτες μας ότι είναι λάθος ενός παιδιού και ότι δεν θα δώσει τέτοιο πέναλτι σε προημιτελικό.

"Αυτή είναι μια φρικτή, φρικτή εξήγηση, γιατί αυτό σημαίνει ότι πλέον κρίνει τα χτυπήματα με το χέρι, είτε πρόκειται για λάθος παιδιού είτε για λάθος ενήλικα.

"Νιώθουμε θυμωμένοι γιατί είναι μια τεράστια απόφαση εις βάρος μας".

Ο θρύλος της Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ δήλωσε συμφωνεί με τον Τούχελ και υποστήριξε πως πρόκειται για ξεκάθαρο πέναλτι.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αμορίμ πάει Λίβερπουλ και ο Γκιοκέρες έμεινε στον αέρα, 100 εκατομμύρια ετοιμάζονται ήδη

Ο ορισμός της χρυσής αλλαγής έχει όνομα, κόστισε ελάχιστα και στον τομέα του είναι ο καλύτερος του κόσμου

News 24/7

24MEDIA NETWORK