Επιδρομές πουλιών, κουνουπιών και οι πιο παράξενες στιγμές της 4ης αγωνιστικής

Η 4η αγωνιστική της Super League Interwetten είχε επιδρομές από πουλιά και κουνούπια, κόσμο στα μπαλκόνια, λέιζερ και μία φάση με κόκκινη κάρτα που θα συζητηθεί.

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη για τη Super League Interwetten 2020-2021 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη για τη Super League Interwetten 2020-2021 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η 4η αγωνιστική της Super League Interwetten ολοκληρώθηκε και δεν έλειψαν ούτε τώρα οι παράξενες στιγμές της. Δεν ήταν μόνο τα περιστέρια που βρήκαν καταφύγιο στο χορτάρι του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Ήταν και τα κουνούπια τα οποία παρεμπόδισαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στο Λαμία-Βόλος και ανάγκασαν τον προπονητή των Θεσσαλών, Άνχελ Λόπεθ, να φορέσει μακρυμάνικο παρά τη ζέστη. Οι δε παίκτες του πάγκου τα έδιωχναν κάνοντας... ελικοπτεράκι με τις μπλούζες τους!

Οι εξωτερικοί παράγοντες που προκαλούσαν προβλήματα σε αυτόν τον αγώνα δεν περιορίστηκαν σε έντομα. Υπήρχε κι η τεχνολογία και δεν εννοούμε το VAR. Παρότι δεν επετράπη κόσμος στις κερκίδες του 'Αθανάσιος Διάκος', οι φίλαθλοι της Λαμίας κατάφεραν να παρενοχλήσουν τους παίκτες του Βόλου, χρησιμοποιώντας λέιζερ από τα γειτονικά μπαλκόνια από όπου έβλεπαν το ματς!

Φυσικά, δεν ήταν η μοναδική περίπτωση που τα μπαλκόνια λειτούργησαν ως εξέδρα αυτό το Σαββατοκύριακο. Το ΠΑΣ-Ολυμπιακός είχε θεατές, έστω και από λίγο πιο μακριά, που παρακολούθησαν δύο από τα πιο όμορφα γκολ της αγωνιστικής.

Βέβαια, ακόμα και ποδοσφαιριστές μετατράπηκαν σε θεατές και μάλιστα... αυτοβούλως. Ο Βάντερσον διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Αστέρα, επειδή ο Άγγελος Ευαγγέλου καταλόγισε πέναλτι στο 15ο λεπτό και έδειξε κίτρινη κάρτα για το μαρκάρισμα, αφού ο αντίπαλος ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Ο Βραζιλιάνος ανέτρεψε τον Τσεσκ Ρέχις εκτός περιοχής, γι' αυτό ζητούσε επισταμένα από τον διαιτητή να συμβουλευτεί το VAR. Όπερ και εγένετο, όμως η αλλαγή απόφασης του Ευαγγέλου, ο οποίος τελικά καταλόγισε φάουλ, επέφερε και την αποβολή του Βάντερσον! Οι κανονισμοί που ισχύουν από πέρυσι αποτρέπουν την τριπλή τιμωρία (πέναλτι, κόκκινη, απουσία από το επόμενο παιχνίδι) σε τέτοιες φάσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά επιτρέπουν τη διπλή τιμωρία εκτός μεγάλης περιοχής (κόκκινη, απουσία από το επόμενο παιχνίδι).


News 24/7

24MEDIA NETWORK