Επικός Σάρι! Άφησε παραθυράκι για τη Σαουδική Αραβία μιας και δεν απαγορεύει την αγαπημένη του συνήθεια

Για τον αν θα πήγαινε ποτέ σε κάποια ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ρωτήθηκε ο Μαουρίτσιο Σάρι λέγοντας πως αφού επιτρέπεται το κάπνισμα τότε θα το σκεφτεί.

Lazio's head coach Maurizio Sarri looks on before the start of an Europa Conference League playoff second leg soccer match between CFR Cluj and Lazio, at the Constantin Radulescu Stadium in Cluj, Romania, Thursday, Feb. 23, 2023. (AP Photo/ Raed Krishan)
Ο προπονητής της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι AP

Στον πάγκο της Λάτσιο βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2021 ο Μαουρίτσιο Σάρι με πρόσφατα δημοσιεύματα μάλιστα να τον φέρνουν στην πόρτα της εξόδου εξαιτίας της κακής αγωνιστικής εικόνας της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως για κάθε προπονητή από το πάνω ράφι έτσι και για τον Σάρι, υπάρχει πάντα στο τραπέζι η επιλογή της Σαουδικής Αραβίας, με τον ίδιο να δίνει επική απάντηση στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε γι΄ αυτή την προοπτική.

Συγκεκριμένα, ο Σάρι τόνισε πως είναι πρόθυμος να εξετάσει την προοπτική της μετακόμισης στη χώρα της Μέσης Ανατολής καθώς δεν υπάρχει ούτε εκεί περιορισμός σε ό,τι έχει να κάνει με το κάπνισμα.

"... Εφόσον μπορώ να καπνίσω στη Σαουδική Αραβία τότε ναι θα δούμε αν θα πάω στο μέλλον..."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η μάνατζερ του Χάλαντ πέταξε το μπαλάκι στη Ρεάλ ενώ οι φήμες οργιάζουν

Η Αλ Χιλάλ θέλει να φέρει από την Μπαρτσελόνα τον αντικαταστάτη του Νεϊμάρ

Η Ρεάλ σκέφτεται να ενεργοποιήσει την βόμβα Ικάρντι, με τόσα τον πουλάει η Γαλατασαράι

News 24/7

24MEDIA NETWORK