Έστειλε ομάδα scouting η Ρεάλ για λαμπερό διαμαντάκι από χαμηλότερη κατηγορία, ακολουθεί ομάδα από Γερμανία

Ένα νεαρό ταλέντο στέλνει υπερηχητικές δονήσεις προς πάσα κατεύθυνση με τις εμφανίσεις του.

FILE - In this June 13, 2019 file photo, Real Madrid's President Florentino Perez gives a speech at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain. The Super League's founding chairman Florentino Perez on Tuesday, April 20, 2021 says the competition is being created to save soccer for everyone and not to make the rich clubs richer. The Real Madrid president says it's "impossible" that players from the participating teams will be banned by UEFA. (AP Photo/Manu Fernandez, File)
(AP Photo/Manu Fernandez, File) AP

Ένα από τα πιο μαγευτικά στοιχεία του ποδοσφαίρου είναι η συνεχής ανανέωση. Νέα πρόσωπα θα αντικαταστήσουν τα παλιά και φέρνουν ένα δικό τους ύφος και στιλ, διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι με τα οποία θα συνδεθούν οι φίλαθλοι των επόμενων γενιών.

Ένα από τους δόκιμους ποδοσφαιριστές με προοπτική να αποτελέσει ένα από τα ονόματα της επόμενης ημέρας είναι ο Άρτσι Γκρέι.

Ο 18χρονος, παρά την ηλικία του, πρωτοστατεί στην προσπάθεια της Λίντς για άνοδο στην Premier League. Μέχρι στιγμής μετρά 43 συμμετοχές στι πρωτάθλημα της Championship και αυτό το στατιστικό λέει πολλά, τόσο για την αντοχή του σε διαδοχικούς απαιτητικούς αγώνες, όσο και για την ωριμότητά του αφού χαίρει της εμπιστοσύνης του προπονητή. Επιπλέον έχει πετύχει ένα τέρμα δίνοντας παράλληλα δύο ασίστ, νούμερα που σε καμία περίπτωση δεν είναι άσχημα για μέσο.

Όπως είναι φυσικό, οι εκπληκτικές αυτές εμφανίσεις δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες. Δυο μεγάλες ομάδες και συγκεκριμένα η Ρεάλ και η Μπάγερν Μονάχου έχουν στείλει ομάδα scouting προκειμένου να τον παρατηρούν από κοντά. Η Ρεάλ έχει προηγουμένως πραγματοποιήσει μία αντίστοιχη μεταγραφή και δεν αποκλείεται να το επαναλάβει, δεδομένης της επιτυχίας που γνώρισε η περίπτωση Καμαβινγκά. Ο μόνος περιοριστικός ενδεχομένως παράγοντας για τους Μαδριλένους είναι πως στον άξονα έχουν πολλές λύσεις, ωστόσο ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει αποδείξει εμπράκτως πως οι καλές περιπτώσεις, όντως όλες έχουν θέση στον σύλλογο.

Από την άλλη μεριά, η Μπάγερν Μονάχου επιθυμεί εξίσου να έχει το μικροσκόπιο πάνω στον Γκρέι, όμως είναι αμφίβολο το αν η πιθανή απουσία προπονητή για ένα διάστημα το καλοκαίρι θα επηρεάσει την υπόθεση διότι χωρίς εκείνον ο προγραμματισμός της επόμενης σεζόν δεν θα μπορεί να ξεκινήσει.

Βέβαια, οι δύο ομάδας μπορεί να υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο, αφού η ομάδα του 18χρονου δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να τον παραχωρήσει. Ο σύλλογος επιθυμεί να επιστρέψει στα σαλόνια της Premier League με τον Γκρέι μπροστάρη. Αυτό ίσως να μην αποτελέσει πρόβλημα, καθώς δεν είναι απαραίτητα σίγουρο πως οι ομάδες θα προχωρήσουν σε άμεση πρόταση. Η Premier League δεν είναι εύκολη υπόθεση και ίσως να αποτελέσει την καλύτερη δοκιμασία του ανερχόμενου αστέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Μάντσεστερ Σίτι: Tέλος, ο παίκτης θα πωληθεί, αδυνατεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τα στάνταρ της ομάδας

Η Τότεναμ περιμένει επενδυτές για απογείωση

News 24/7

24MEDIA NETWORK