Ερλινγκ Χάλαντ: Επιστρέφει στο μέρος που έχρισε wonderkid καλύτερο από αυτόν

Με την Μπορούσια Ντόρτμουντ κοντράρεται η Μάντσεστερ Σίτι και μία ιστορία από το παρελθόν με πρωταγωνιστές τον Ερλινγκ Χάλαντ και το wonderkid Γιουσουφά Μουκοκό έχει δει ξανά το φως της δημοσιότητας.

Manchester City's Erling Haaland applauds to supporters at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ AP PHOTO/JON SUPER

Με μεγάλη αγωνία περιμένουν όλοι την αναμέτρηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Μάντσεστερ Σίτι λόγω της επιστροφής του Έρλινγκ Χάλαντ στην Βεστφαλία. Το φως της δημοσιότητας όμως βλέπουν ξανά ιστορίες από τη θητεία του Νορβηγού στην Γερμανία

Συγκεκριμένα, λίγο πριν ο Χάλαντ αρχίσει τις υποχρεώσεις του με την Ντόρτμουντ, ήρθε σε επαφή με τον 15χρονο, τότε, φορ της ομάδας Γιουσουφά Μουκοκό και είπε χαρακτηριστικά πως "... είναι πολύ καλύτερος από ότι ήμουν εγώ στην ηλικία του. Δεν έχω ξαναδεί τόσο καλό 15χρονο παίκτη. Το πλεονέκτημα που έχει σε σχέση με εμένα είναι πως παίζει για την Ντόρτμουντ από πολύ μικρός ενω εγώ έπαιζα στη πόλη μου στην Νορβηγία..."

Πλέον, θα τον συναντήσει ως αντίπαλος για το Champions League, με τον Μουκοκό να έχει την φετινή σεζόν σε 16 συμμετοχές 4 γκολ και 5 ασίστ και τη χρηματιστηριακή του αξία να κυμαίνεται στα 15.000.000 ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ικάρντι απέλυσε την Νάρα και της κόβει τη γιγάντια προμήθεια της μεταγραφής του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πίσω στις προπονήσεις, έθαψαν το τσεκούρι με τον Έρικ Τεν Χαχ

Η "βόμβα" στο τοπικό της Φωκίδας είναι ο Δημήτρης Σιαλμάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK