Κριστιάνο Ρονάλντο: Πίσω στις προπονήσεις, έθαψαν το τσεκούρι με τον Έρικ Τεν Χαχ

Την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε ο προπονητής του Έρικ Τεν Χαχ, μετά από συζήτηση που είχαν οι δυο τους.

Portugal's Cristiano Ronaldo gestures during the UEFA Nations League soccer match between Portugal and Switzerland, at the Jose Alvalade Stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, June 5, 2022. (AP Photo/Armando Franca)
Ο Κριστιάνο με τη φανέλα της Πορτογαλίας AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Μετά από πολύωρες συζητήσεις με τον Έρικ Τεν Χαχ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα επιστρέψει στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος μετά από τρεις μέρες που προπονούνταν μόνος του, θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του Ολλανδού προπονητή, ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση του Europa League με την Σέριφ.

Η κόντρα των δύο ανδρών έβραζε κι ξεχύλισε όταν ο Πορτογάλος σταρ αρνήθηκε να μπει αλλαγή στο ματς με την Τότεναμ. Επίσης, φέρεται να σηκώθηκε και να έφυγε από το γήπεδο γεγονός που εξόργισε τον κόουτς ο οποίος τον άφησε εκτός αποστολής με την Τσέλσι και τον έστειλε να κάνει προπονήσεις μόνος του.

Σύμφωνα με τους Άγγλους ο Τεν Χαχ είχε θέσει ως όρο να του ζητήσει ο Ρονάλντο συγγνώμη για να επιστρέψει. Το αν ο Κριστιάνο προχώρησε σε μία τέτοια ενέργεια έως τώρα τουλάχιστον δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο.

Διαβάστε περισσότερα

Φως στο Τούνελ: Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Ζιντάν

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει τον διάδοχο του Μπούσκετς και είναι μπερδεμένη

Η "βόμβα" στο τοπικό της Φωκίδας είναι ο Δημήτρης Σιαλμάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK